Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal.Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

Pospeševanje vzdrževanja prodajnih avtomatov

Algiz 8X – popolna robustna strojna in programska oprema za hitro in učinkovito vzdrževanje, optimizacijo dela ter spremljanje zalog v prodajnih avtomatih.

Izvajanje pregledov prodajnih avtomatov in spremljanje stanja zalog z robustnimi tablicami Algiz

Ko so tehniki prodajnih avtomatov potrebovali učinkovit način za spremljanje inventarja in izvajanje vzdrževanja, je Handheldov Algiz 8X robusten tablični računalnik Windows, v kombinaciji s programsko opremo Altux TuxyMAT, popolno digitalno orodje.

Algiz 8X in programska oprema Altux TuxyMAT poenostavljata delo s prodajnimi avtomati

Včasih dobimo občutek, da je svet veliko manjši, kot si mislimo. Andreas Hitz, generalni direktor Handheld Swiss, je ta občutek izkusil na razstavi v Bernu. Na dogodku je opazil delavca, ki je z robustno tablico Algiz 8X opravljal pregled na avtomatu. Ker ga vedno zanima, kako se Handheld ročne naprave odrežejo v dejanskih aplikacijah, se je odpravil preveriti, kako poteka postopek.

Ostanite na tekočem z zalogami in sredstvi

Ko tehnik prispe na lokacijo prodajnega avtomata, poveže tablični računalnik Algiz 8X Windows z avtomatom in odčita podatke. Prikažejo se podrobne informacije, ki prikazujejo, kaj je bilo prodano, kaj je treba ponovno napolniti in v kakšni količini.

To ni le pristop “napolni do roba”, programska oprema Altux TuxyMAT izvaja dinamične izračune in predlaga optimalno količino. Poleg tega predlaga tudi, koliko denarja je treba naložiti v avtomat, da strankam zagotovi dovolj drobiža, da deluje, hkrati pa zmanjša tveganje kraje.

Posodabljanje informacijskega sistema za načrtovanje virov podjetja (ERP)

Ti podatki se pošljejo v sistem ERP (t.i. Enterprise Resource Planner), tako da lahko podjetje spremlja denarna sredstva in je na tekočem z inventarjem. Zahvaljujoč sistemu imate v vsakem trenutku natančen pregled nad zalogo blaga in denarja vsakega stroja v vašem voznem parku in depojih.

TuxyMAT izračuna tudi datum naslednjega polnjenja, kar olajša optimizacijo poti in prepreči nepotrebne postanke. Poleg tega omogoča vsakodnevno sledenje delu tehnikov in operaterjev, kar omogoča nadaljnjo optimizacijo.

Sledenje in odpravljanje težav

Z uporabo iste robustne tablice lahko tehnik odpravi tudi težave s prodajnim avtomatom. Če pride do težave, jo je mogoče izslediti in popraviti kar na licu mesta. Vsaka težava se spremlja od trenutka, ko je odkrita, do njene odprave. Med drugim se lahko ti podatki uporabijo za spremljanje, katere rezervne dele je treba hraniti pri roki.

Algiz 8X in Algiz 10XR – popolna strojna oprema za to delo

Čeprav se morda na prvi pogled zdi, da je vzdrževanje prodajnih avtomatov delo, ki ne zahteva robustne tablice, je to pravzaprav daleč od resnice. Za delavce, ki večino svojih dni preživijo v vožnji po mestih od prodajnih avtomatov do prodajnih avtomatov, je to tudi odlično navigacijsko orodje za načrtovanje poti. Med običajnim delovnim dnem bodo delavci opravili kar nekaj postankov, vstopov in izstopov iz vozila ter prevažanja opreme. Vprašanje časa je, kdaj bo tablica padla na tla. Algiz 8X in Algiz 10XR lahko preneseta udarce in izpolnjujeta stroge zahteve vojaških standardov MIL-STD-810G za preizkuse padcev. Dodajte še razred zaščite IP65 in bo odporna tudi na prah ali umazanijo.

Handheldov robusten tablični računalnik Algiz 8X in njegova novejša različica Algiz 10 XR zagotavljata vso računalniško moč, potrebno za delo, njuna kompaktna velikost pa omogoča enostavno prenašanje. Zmogljive baterije bodo zagotovo trajale dlje kot eno izmeno in če jo delavec pozabi napolniti, lahko baterijo, ki jo je mogoče zamenjati, preprosto zamenjate v nekaj sekundah. Robustni tablici imata tudi obsežen nabor dodatne opreme, ki vključuje priklopno postajo za vozilo in pripomočke za lažje prenašanje.

Slika: Algiz 8X
Slika: Algiz 10XR

☏ Pokličite nas: +386 2 62 96 720

Za mnenja in razlage je vedno na voljo:

strokovnjak za program Handheld: Blaž Lepenik


Avtorica: Mojca Kugler, vir: Speeding up vending machine maintenance: Algiz 8X – the perfect rugged hardware for the job, Handheld

marec, 2024


Sorodni članki


Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam:
[email protected]