Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal.Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

»ON SITE CAL« temperaturna tipala za meritve temperature na »licu mesta«

ON SITE CAL temperaturna tipala omogočajo hitre in učinkovite kontrolne meritve na vgrajenih temperaturnih senzorjih. Slednje je še posebej pomembno pri velikih energetskih potrošnikih, kot so visokotemperaturne peči.

V kompletu s tipali lahko dobavimo referenčni merilni komplet po vaših zahtevah in željah. Sem spadajo: etalonski termočlen, prenosni merilnik ali druga oprema (dataloggerji, zapisovalniki) ali pa preprosto uporabite svoje obstoječe referenčne merilnike.

V ELPRO Laboratoriju za kalibracije, ki je akreditiran po SIST EN ISO/IEC 17025:2017, vam referenčni komplet tudi kalibriramo.

Ves čas menjave iz klasičnih na temperaturna tipala NA LICU MESTA vam bomo stali ob strani z našim tridesetletnim znanjem, ki smo ga pridobili na terenu – pri naročnikih in z reševanjem konkretnih nalog. Po potrebi in želji k vam pripeljemo še ostale strokovnjake za energetsko učinkovitost – strokovnjake industrijske avtomatizacije, programerje in sistemske inženirje z rešitvami umetne inteligence.

Uporaba: temperaturna tipala v ON SITE CAL izvedbi uporabljamo enako kot ostala temperaturna tipala, najbolj primerna pa so za meritve na: visokotemperaturnih pečeh; procesnih kritičnih kontrolnih točkah, ki potrebujejo pogostejše preverjanje; grelnih in hladilnih komorah ter vsepovsod drugod, kjer je potrebna optimizacija temperature in njena stroškovna učinkovitost.

Več o aplikaciji ON SITE CAL najdete v povezavi.


☏ Pokličite nas: +386 2 62 96 720

Za mnenja in razlage sta vedno na voljo:

strokovnjakinja za temperaturne meritve: Aleksandra Lepenik

strokovnjak za meritve: Zoran Lepenik


Avtorica: Aleksandra Lepenik
julij 2020
; revizija julij 2023


Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam:
[email protected]