Zaposlitev - Smo v iskanju talentov in elektrotehnikov po duši
Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal.Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

Zaposlitev

Pri nas se ne morete skriti za fikusom, lahko pa ste ustvarjalni, samoiniciativni in uspešni pri delu, ki ga radi izvajate.

Prosta delovna mesta

PROSTO DELOVNO MESTO – trenutno nimamo odprtih prostih delovnih mest

Kakšen delodajalec smo?

Smo manjši delodajalec z velikim srcem in posluhom za zaposlene. Naši zaposleni so naša dodana vrednost, z njihovo uspešnostjo sijemo tudi mi in naši naročniki. Zato je vložek velik in pričakovanja visoka. Stavimo na timski duh, ob uspešnosti vsakega posameznika. Od usposobljenosti do dobrega počutja – to je naše kadrovsko poslanstvo. Vodi nas želja po prenosu znanj na mlajše generacije, prav tako zaposlujemo starejše in delovne invalide – z željo delati in pri delu vsak dan napredovati. Ustvarjamo pogoje za uspešno delo, skrbimo za medosebne odnose, dobro organizacijsko klimo, ter pripadnost in zavzetost vseh vključenih v delovni proces. Veliko pozornosti usmerjamo v naše delovno okolje – naša delovna mesta so varna, zdrava in zelena.

Naša delovna mesta

Vedno smo v iskanju talentov in elektrotehnikov po duši. Če imate radi elektroniko, ste spretni, radi delate razvojne in razgibane projekte, potem nam pošljite vaš življenjepis in CV na [email protected].

Pri nas zaposlujemo različne stopnje poklicev iz smeri elektrotehnike, mehatronike, strojništva, ekonomije, metrologije in kakovosti. Tudi kakšnega gimnazijskega maturanta priučimo dela na njemu/njej močnih področjih. Prošnje nam lahko pošiljate tudi izven razpisanih delovnih mest z obveznim pripisom »Dovolim arhiviranje za čas šest mesecev«. V primeru razpisanega delovnega mesta vas bomo direktno obvestili o razpisu ali vas predčasno povabili k projektnemu sodelovanju.

Dijaki in študenti

Skozi celo leto imamo odprta mesta za dijake in študente elektrotehničnih smeri na izvajanje obveznega praktičnega dela šolanja oziroma študija. Po končani dijaški oziroma študentski praksi smo odprti tudi za zaposlitev.

Prošnjo pošljite na [email protected]. Priložite kratek opis smeri oziroma študijske smeri, želje po specifičnem znanju, dosedanjo prakso in sposobnosti.

Kadrovska štipendija

S kadrovskim štipendiranjem v skladu s potrebami podjetja spodbujamo dijake in študente pri izobraževanju. V tem primeru želimo, da se obvezna praksa opravlja pri nas. Prošnjo pošljite na [email protected].

Študentsko delo

Ob povečanih potrebah prosto delo objavimo na spletnih portalih študentskih servisov.

Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam:
[email protected]