Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal.Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

Razlike med modeli EBI 20, 300 in 310

Katero spominsko enoto izbrati med modeli EBI 20, EBI 300 in EBI 310? Kakšne so razlike?

 
 
Kaj je to data logger oziroma spominska enota?

Je merilnik s prikazom in avtomatiziranim zapisom vrednosti v notranji spomin enote. Nadomesti termometer in ročno popisovanje vrednosti. Interval zapisov oziroma shranjenih vrednosti je uporabniško nastavljiv. Vrednosti nato preberemo s pomočjo programske opreme, ki omogoča nastavljanje in hranjenje podatkov.

 
Kje je razlika med navedenimi loggerji in kako se odločiti katero spominsko enoto izbrati?

Najpomembnejše razlike so zapisane v tej tabeli:

EBI 20EBI 300EBI 310
Branje podatkov:potrebujete vmesnik
EBI 20-IF
preko USB;
dodatna oprema ni potrebna
preko USB;
dodatna oprema ni potrebna
Območje °C-30 … +70 °C-30 … +70 °C-30 °C … +75 °C
Točnost:±0,5 °C … ±0,8 °C±0,5 °C … ±0,8 °C±0.2 °C … ±0.5 °C
Spomin:40.000 točk40.000 točk120.000 točk
Dodatni senzorji:priklop zunanjih senzorjev (tipal) ni moženmožen priklop zunanjih senzorjev (tipal)možen priklop zunanjih senzorjev (tipal)
Tabela: najpomembnejše razlike med EBI 20, EBI 300 in EBI 310

 

V našem prodajnem programu lahko najdete veliko različnih aplikacij/uporab loggerjev.

Najpogostejše aplikacije:

medicina (zdravstveni domovi, lekarne, bolnišnice): hramba zdravil in cepiv, skladiščenje zdravil, transport, HACCP, laboratoriji, krvne banke, validacije, centralna sterilizacija…

farmacija: raziskave, laboratoriji, hramba/skladiščenje, biotehnologija, medicinski pripomočki, transport, validacije…

živila, hrana, živilska industrija: HACCP, proizvodnja hrane, trgovine, transport/skladiščenje, katering/restavracije, proizvodnja pijač, mesnice, pekarne…


Več podatkov tudi v sledečih brošurah:

Avtor: Barbara Čičak
marec 2021

Pokličite nas!

Telefon: +386 2 62 96 720

Za mnenja in razlage sta vedno na voljo:

strokovnjak za meritve: Zoran Lepenik
strokovnjakinja za meritve: Aleksandra Lepenik

Več na: https://www.elpro.si/kategorija-izdelka/termometri-dataloggerji-ex/dataloggerji/osnovni-dataloggerji/

Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam:
[email protected]