IVM zaporni in odzračevalni ventil s prirobnico WIKA

Iskanje

Šifra: IVM


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

 • navojni priključek pokrova ni namočen, da se prepreči zaseg in puščanje
 • različica instrumenta za „ubežne emisije“ v skladu s TA-Luft in ISO 15848-1
 • kompaktna oblika z majhnim številom možnih točk uhajanja zmanjša skupno težo
 • kovinski sedež ventila s preverjanjem tesnosti v skladu z BS6755/ISO 5208 stopnja puščanja A
 • gladko aktiviranje ventila, tudi pod visokim pritiskom, vodi v brezhibno delovanje in dolgo življenjsko dobo


Področja:

Opis

IVM zaporni in odzračevalni ventil s prirobnico WIKA zaradi svoje enodelne zasnove lahko prenese visoke nadtlake. Zagotavlja robustno in kompaktno namestitev merilnega instrumenta neposredno na procesno prirobnico.

Uporaba kovinskih in grafitnih tesnil omogoča delo pri visokih temperaturah. V kombinaciji z instrumenti za merjenje tlaka (manometri), membranskimi tesnili ali merilniki nivoja so ventili primerni za uporabo v kritičnih aplikacijah, kot so rafinerije ali sistemi za proizvodnjo pare. IVM lahko uporabimo za „ubežne emisije“ v kemični uporabi ali za procese s kritičnimi plini.

Zaradi nepropustnega kovinskega sedeža, so ti ventili popolnoma primerni za kisle pline, predelavo zemeljskega plina ali obrate za proizvodnjo dušika. Učinkovito strojno dodelani notranji deli ventila, kot sta vreteno in konica vretena, omogočajo gladko in natančno delovanje, tudi pri visokih tlakih, prav tako pa preprečujejo puščanja ali zaseg ventila.

Pokrov ventila OS&Y je bil razvit v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi za neposredno pritrditev ventila na cevovode ali plovila.

 

Dodatno

IVM zaporni in odzračevalni ventil s prirobnico WIKA skupaj z manometri modela 2xx.30 v varnostni različici oziroma manometri modelov S-3, v skladu z EN 837-1 (S3) predstavlja WIKA sistem za merjenje tlaka predstavlja merilnik emisij EMICO, ki zagotavlja varnost ljudi in okolja v kritičnih procesih.

Merilni instrument in ventil povezuje lahko vrtljiv adapter s posebnim tesnilnim polnilom. Sistem je neprepustno testiran v skladu z zahtevami TA Luft (VDI 2440) za ubežne emisije. Sistem EMICO meri tlake od 0 barov do 420 barov ali 6000 psi. V primeru okvare, zaradi visokega nadtlaka, varnostna različica S-3 ščiti uporabnika pred poškodbami.

Kompaktni merilni sistem lahko zaženete takoj po dobavi. Prosto vrteči se vrtljivi adapter omogoča 360° pozicioniranje zaslona in enostavno demontažo merilnega instrumenta (v primeru, ko je potrebna kalibracija). V skladu z ISO 15848-1 in TA-Luft se lahko manometri S-3 kombinirajo z zgornjimi ventili v zasnovi za ubežne emisije, ter s tem tvorijo merilnike EMICO.

Več o sami aplikaciji si oglejte na povezavi.

 

Področje uporabe, aplikacije IVM

 • zapiranje in odzračevanje instrumentov za merjenje tlaka
 • za agresivne tekočine, pline in hlape, tudi v agresivnem okolju
 • prirobnični priključek instrumentov z navojnimi priključki na cevovode ali posode
 • naftna in plinska industrija, kemična in petrokemična industrija, elektrarne, primarne kovine

Povpraševanje

  Morda vam bo prav tako všeč…