Hygrosoft programska oprema ROTRONIC

Iskanje

Šifra: Hygrosoft programska oprema ROTRONIC


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: okvirno 4- 6 tednov

 • meritve
 • konfiguracija instrumentov
 • obdelava podatkov dnevnika
 • kalibracija
 • prilagoditev
 • aktivnost vode
 • ustvarjanje poročila CSV ali PDF

Opis

Hygrosoft programska oprema se uporablja za komunikacijo z merilnimi instrumenti podjetja Rotronic.

S programsko opremo se lahko izvajajo meritve, konfiguracija instrumentov, obdelava podatkov dnevnika, kalibracija, prilagoditev in meritev aktivnosti vode.

Na voljo je za namizne osebne računalnike (MS Windows) in mobilne naprave (Android in iOS).

 

Izdaje

HYGROSOFT STANDARD je napredna programska oprema, ki je namenjena uporabi z instrumenti in sondami Rotronic za nadzor in analizo okoljskih parametrov. Ta vsestranska programska oprema prinaša številne funkcije in možnosti za prilagajanje nastavitev ter vizualizacijo merjenih vrednosti.

 • Brezplačna aplikacija za Windows PC, Android in iOS pametne telefone: S tem omogoča enostaven dostop in uporabo programske opreme na različnih napravah.
 • Vizualizacija več zapisovalnikov in izmerjenih vrednosti: Uporabniki lahko pregledujejo in analizirajo podatke iz več zapisovalnikov ter spremljajo različne merjene vrednosti hkrati.

HYGROSOFT Z MERITVIJO AKTIVNOSTI VODE (HS-AW-CODE) je dodatna funkcionalnost, ki je na voljo za uporabo s programsko opremo HygroSoft. Ta funkcija vključuje vse možnosti standardne različice HygroSoft in dodatno omogoča hitro določanje aktivnosti vode s funkcijo AW Quick.

 

HYGROSOFT STANDARD

HYGROSOFT Z MERITVIJO AKTIVNOSTI VODE (HS-AW-CODE)

Pregled izmerjenih vrednosti/Monitoring

Prikaz izmerjenih vrednosti na monitorju za več instrumentov

Prikaz izmerjenih vrednosti

Numerični in grafični prikaz

Grafične primerjave in prekrivne funkcije

Orodje za analizo in izračun

Psihometrični parametri

Tisk/Poročila

Samodejno ustvarjanje poročil o nastavitvah, umerjanju in konfiguraciji

Izpis v obliki tabele, grafa ali poročila PDF

Merjenje aktivnosti vode

AwQuick in AwE

Podprti vmesniki

NFC in USB

Ethernet

Funkcije, specifične za instrument

Nastavitve instrumentov, skaliranje, programiranje, iskanje podatkov

Nastavitev in kalibracija sond Rotronic

Hkratna nastavitev sond v eni skupini

Časovna sinhronizacija za zapisovalnike podatkov

 

Konfiguracija instrumentov

HYGROSOFT omogoča konfiguracijo instrumentov in sond Rotronic ter prilagajanje njihovih nastavitev. Uporabniki lahko spreminjajo funkcije, kot so dodeljevanje in skaliranje izhodov pretvornika, definiranje alarmnih vrednosti, preklopne točke relejev ter nastavitev in kalibracija sond.

 

Statistične funkcije/PDF poročilo

Statistične funkcije in poročilo v formatu PDF omogočajo podrobno vrednotenje merjenih podatkov. Uporabniki lahko pregledujejo statistične vrednosti, kot so minimalna, maksimalna in srednja vrednost v določenem obdobju ali času alarma, standardni odklon, srednja kinetična temperatura ter število izmerjenih vrednosti. Prav tako je mogoče prikazati meritve, ki so presegle določeno vrednost skupnega časa.

 

Funkcija aktivnosti vode

HYGROSOFT omogoča tudi funkcionalnost aktivnosti vode (AW), ki je na voljo z dodatno licenco (HS-AW-Code). Ta funkcija omogoča meritve aktivnosti vode in poročila v formatu AW v samo nekaj minutah. Dodatna licenca za aktivnost vode je združljiva z vsemi izdelki za vodno aktivnost Rotronic z vmesnikom USB in UART.

 

Hygrosoft mobilna aplikacija

Poleg programske opreme za osebni računalnik je HYGROSOFT na voljo tudi kot mobilna aplikacija za iOS in Android naprave. S to aplikacijo lahko uporabniki prek vmesnika NFC konfigurirajo, prilagajajo in posodabljajo naprave prek pametnega telefona.

 

Za koga je primeren Hygrosoft

 • Podjetja in industrijske obrate: HYGROSOFT je uporaben za podjetja in industrijske obrate, ki zahtevajo natančno spremljanje in nadzor okoljskih parametrov, kot so temperatura in vlažnost. To vključuje industrije, kot so farmacija, živilska industrija, elektronika, laboratoriji itd.
 • Laboratorije: HYGROSOFT je idealen za laboratorije, ki izvajajo občutljive eksperimente in teste, ki zahtevajo natančno nadzorovane okoljske pogoje. Z njim lahko laboratoriji spremljajo in beležijo podatke o temperaturi, vlažnosti in drugih parametrov za ohranjanje ustrezne kakovosti in zanesljivosti rezultatov.
 • Zdravstvene ustanove: v zdravstvenih ustanovah, kot so bolnišnice, laboratoriji, lekarniške shrambe itd., je nadzor temperature in vlažnosti ključnega pomena za ohranjanje ustreznega okolja za shranjevanje zdravil, vzorcev in medicinske opreme. HYGROSOFT omogoča natančno spremljanje in beleženje teh parametrov za zagotavljanje skladnosti s predpisi in ohranjanje kakovosti.
 • Skladišča: za skladišča, kjer se shranjujejo občutljivi izdelki, kot so farmacevtski izdelki, živila, kemikalije itd., je pomembno vzdrževati ustrezne pogoje temperature in vlažnosti. HYGROSOFT omogoča natančno spremljanje teh parametrov ter opozarjanje in beleženje morebitnih odstopanj.
 • Raziskovalne ustanove: v raziskovalnih ustanovah, univerzah in akademskih okoljih je natančen nadzor okoljskih parametrov ključnega pomena za izvajanje raziskav in eksperimentov. HYGROSOFT omogoča zanesljivo spremljanje in beleženje podatkov ter analizo meritev za dosego zanesljivih rezultatov.

 

Prenos programske opreme

Hygrosoft programska oprema se uporablja za komunikacijo z merilnimi instrumenti podjetja Rotronic. Na voljo za namizne osebne računalni in mobilne naprave.

Hygrosoft programska oprema se uporablja za komunikacijo z merilnimi instrumenti podjetja Rotronic. Na voljo za namizne osebne računalni in mobilne naprave.

 

Podprte naprave

Merilni instrumenti (vlaga in temperatura)

Oddajnik

Diferenčni tlak

Logger in dlančniki

Generator

 

Nova generacija programske opreme Rotronic Hygrosoft nadomešča dolgoletni in uspešni programski opremi HW4 in HW5.

 

Navodila za uporabo so na voljo v spletni obliki.

 

Ostala poimenovanja: Hygrosoft_programska oprema ROTRONIC, Hygrosoft: programska oprema ROTRONIC, Hygrosoft programska oprema_ROTRONIC

Povpraševanje

  Morda vam bo prav tako všeč…