CTD9300 temperaturni dry-well kalibrator WIKA

Iskanje

Šifra: CTD9300


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 14 dni

 

  • veliklahko berljiv zaslon
  • večja točnost zaradi homogene temperature bloka
  • kratek odzivni čas zaradi optimiziranega krmiljenja
  • enostavno upravljanje prek intuitivnih, uporabniku prijaznih menijev


Področja:

,

Opis

CTD9300 temperaturni dry-well kalibrator WIKA se uporablja za hitro in enostavno testiranje ter kalibriranje temperaturnih merilnih naprav.

Obseg uporabe
V laboratorijih, delavnicah ali na licu mesta (ON SITE) lahko ti temperaturni dry-well kalibratorji izpolnijo vse zahteve za umerjanje (kalibracijo).
Po želji so vsi instrumenti na voljo z vgrajenim merilnim instrumentom. To omogoča merjenje upornosti, termoelektričnih napetosti in tudi tokovnih signalov (iz termometrov s pretvornikom 0/4 … 20 mA) ter njihov neposredni prikaz v °C. Integriran merilni instrument je mogoče naknadno vgraditi tudi v obstoječe kalibratorje.

Dva modela od -35 °C … +650 °C
Temperaturni dry-well kalibratorji so na voljo za dve temperaturni območji. Model CTD9300-165 je primeren za temperature od -35 °C … +165 °C in se uporablja predvsem v biotehnologiji, farmaciji in živilski industriji. Nad 40 °C je na voljo model CTD9300-650 za temperature do 650 °C. Ta model se večinoma uporablja v elektrarnah, pri gradnji obratov in v kemični industriji.

Kalibracija; preprosta, hitra in zanesljiva
Dandanes sta zraven visoke zanesljivosti in točnosti potrebni predvsem varna in preprosta uporaba. Temperaturni dry-well kalibratorji delujejo s kovinskimi bloki, ki se električno hladijo in segrevajo. Vložki z različnimi notranjimi premeri omogočajo kalibracijo preskusnih predmetov z različnimi premeri.
Kalibracijski instrumenti serije CTD9300 dosežejo nastavljeno temperaturo izjemno hitro, zahvaljujoč krmilniku, ki smo ga razvili posebej za naloge kalibracije, kar pripomore k zmanjšanju stroškov.

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih pdf. dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije CTD9300

  • živilska industrija
  • BIO in farmacevtska industrija
  • elektrarne in gradnja elektrarn
  • zahtevne kalibracije na licu mesta (ON SITE)
  • merilni in kontrolni laboratoriji v kemični industriji

Povpraševanje