CTD9100 temperaturni dry-well kalibrator WIKA

Iskanje

Šifra: CTD9100


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 14 dni

 

  • kompaktna oblika
  • enostavno upravljanje
  • različni temperaturni razponi
  • merilne negotovosti od: 0.15 … 0.8 K (odvisno od modela)

Opis

CTD9100 temperaturni dry-well kalibrator WIKA se uporablja za hitro in enostavno testiranje ter kalibriranje temperaturnih merilnih naprav.

Vsestranska uporaba
Hitro in preprosto testiranje termometrov je danes “nujno”, ko gre za varnost delovanja strojev in obratov. Prenosni dry-well kalibratorji iz družine CTD9100 so posebej primerni za kalibracije na licu mesta (ON SITE) in so izjemno prijazni do uporabnika. Zaradi kompaktne zasnove in majhne teže lahko dry-well kalibratorje vzamete s seboj in jih uporabljate skoraj povsod.
Nova zasnova instrumenta združuje stabilen vir toplote z natančnim merjenjem temperature Pt100. To omogoča še učinkovitejše umerjanje industrijskih temperaturnih tipal. Redno spremljanje temperaturnih tipal pomaga hitro prepoznati okvare in skrajšati izpade.

Enostavna uporaba
Temperaturni dry-well kalibratorji serije CTD9100 delujejo s temperaturno nadzorovanimi kovinskimi bloki in zamenljivimi vložki. Temperaturo kalibracije, ki jo nastavite preprosto z dvema gumboma na krmilniku, lahko zelo hitro nadzirate. Dejanska in nastavljena temperatura grelnega bloka se lahko hkrati prikažeta na velikem štirimestnem visokokontrastnem LC-zaslonu. Tako so napake pri branju praktično odpravljene.
Nova zasnova bloka z izboljšano temperaturno homogenostjo na spodnjem območju kalibratorja omogoča manjše merilne negotovosti. Velika vstavna dolžina 150 mm znatno zmanjša napake pri odvajanju toplote.

Modeli serije CTD9100

Model CTD9100-COOL (temperaturno območje od55 °C ... +200 °C) in model CTD9100-165 (temperaturno območje od35 °C ... +165 °C)
Ti kalibratorji delujejo z uporabo Peltierjevih elementov, zato lahko dosežejo testno temperaturo, ki je nižja od temperature okolice. Zaradi sposobnosti aktivnega hlajenja se pogosto uporabljajo v biotehnološki, farmacevtski in živilski industriji. CTD9100-165-X ima povečan vložek s Ø 60 mm. Tako je mogoče kalibrirati več temperaturnih tipal hkrati, ne da bi bilo treba zamenjati vložek.

Model CTD9100-450 (temperaturno območje od 40 °C ... do 450 °C)
CTD9100-450 se uporablja v srednjem temperaturnem območju do 450 °C. Temperaturo ustvarja z uporovnim električnim gretjem in ima povečan vložek s Ø 60 mm. Tako je mogoče kalibrirati več temperaturnih tipal hkrati, ne da bi bilo treba zamenjati vložek.

Model CTD9100-650 (temperaturno območje od 40 °C … do 650 °C)
To je visokotemperaturni model. Deluje tudi pri električnem uporovnem ogrevanju. Ko gre za testiranje pri visokih temperaturah, na primer pri meritvah izpušnih plinov na testnih postajah ali pri proizvodnji električne energije, je model CTD9100-650 prava izbira.

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih pdf. dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije CTD9100

  • strojništvo
  • proizvodnja električne energije
  • merilni in nadzorni laboratoriji
  • preprosta kalibracija na licu mesta (ON SITE)

Povpraševanje