990.60 tlačni vmesnik s higienskim priključkom WIKA

Iskanje

Šifra: 990.60


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: okvirno 3 – 4 tedne

 

  • št. velikosti (notranji premer v mm): 25 (30,5), 50 (50,0), 65 (68,0) in 80 (87,5)
  • območje tlaka: od 0 bar … 0.25 bar do 0 bar … 16 bar (za velikosti 50, 65 in 80); 0 bar … 25 bar (za velikost 25)
  • priključek NEUMO BioControl®
  • brez mrtvih prostorov
  • 3-A higienski standard


Področja:

Opis

990.60 tlačni vmesnik s higienskim priključkom (membranski separator) ščiti instrumente za merjenje tlaka v aplikacijah z zahtevnimi mediji. Tlačni vmesnik vpliva na ločevanje instrumenta in medija.

Z združevanjem merilnih instrumentov in tlačnih vmesnikov lahko izpolnimo tudi najtežje merilne zahteve. Tlak se prenaša na merilni instrument preko sistema polnilne tekočine, ki je znotraj sistema tlačnih vmesnikov. Za izpolnjevanje zahtev kupcev je na voljo široka paleta dizajnov, materialov in sistemskih polnil. Vrsta procesne povezave (navojna, prirobnična ali higienska) in osnovni način izdelave sta pomembni merili pri diferenciranju proizvodov.

990.60 ima priključek NEUMO BioControl®, ki je še posebej primeren za uporabo v sterilnih procesih in je prilagojen procesu preko ohišja NEUMO BioControl®. To omogoča higiensko integracijo merilnih naprav v cevovode ali, s pomočjo blokirne prirobnice (“Block flange”), v rezervoarje ali fermentorje. Sistemi tlačnih vmesnikov so odporni proti temperaturam čistilnih hlapov, ki se pojavljajo v SIP postopkih (sterilizacija na mestu), in s tem zagotavljajo higienski priključek med tlačnim vmesnikom in medijem. Tlačni vmesnik se lahko pritrdi na merilni instrument z neposrednim priključkom, pri visokih temperaturah pa preko hladilnega elementa ali s pomočjo gibljive cevi.

WIKA ponuja različne rešitve pri izbiri materiala, pri čemer sta zgornji del in membrana izdelana iz istih materialov. Standardni material je nerjaveče jeklo, drugi posebni materiali so na voljo na zahtevo.

Tlačni vmesniki se uporabljajo skupaj z merilniki tlaka. Več o tlačnih vmesnikih si lahko preberete tukaj.

 

Področja uporabe, aplikacije 990.60

  • farmacevtska in biotehnološka industrija
  • proizvodnja učinkovin
  • materiali in lastnosti površinske obdelave v skladu z direktivami in standardi farmacevtske industrije

 

Programska oprema

Vse funkcije 990.60 lahko nadziramo s programsko opremo Diaphragm Seal Calculation Software.

 

 

Povpraševanje