Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal.Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

IZDELAVA KRMILNO REGULACIJSKIH ELEKTRO OMARIC

ELPRO LEPENIK vam izdelamo krmilno regulacijsko elektro omarico za vaš namen uporabe

ELPRO LEPENIK že dolga leta uspešno ponujamo in zagotavljamo našim uporabnikom veliko rešitev na področju krmiljenja. Izvajamo oglede na terenu, demontažo, prevoz, montažo, nastavitev in kalibracijo. Vse kolikor je potrebno za obnovo ali pa za izdelavo nove krmilno regulacijske elektro omarice. Ob tem ne pozabimo na načrte in če želite, vam izdelamo še programsko opremo za vodenje, shranjevanje in alarmiranje procesa.


Elektro omara, elektro omarica, elektroomarica, izdelava elektro omare, izdelava elektro omarice, krmilni sistem za temperaturo, krmiljenje temperature, krmilne elektro regulacijske omarice, regulacijska omarica za temperaturo, nadzor in monitoring temperature, krmiljenje temperature, hot runner, hotrunner, hot runnerji elektro omarice, elektroomarice, elektroomare, uporaba krmilno regulacijske omarice, komunikacijske rešitve za elektro enote, elektro enota, rešitev za elektro omarice, grelne dize, grelne šobe, grelna diza, grelna šoba, trajnostni vidik nadzora temperature, energetska učinkovitost pri nadzoru temperature, monitoring temperature in energetska učinkovitost, elektro omarice po naročilu, shinko regulatorji, ssr rele, ssr releji, vgradne enote za elektro omarice, vgradni elementi za elektro omarice, krmilne omarice, krmilna omara, krmilna omarica, krmilna enota, krmilne enote, vezava elektro omarice, vezava in izdelava elektro omare
Slika: ELPRO LEPENIK krmilno regulacijska elektro omarica

OPIS in GLAVNE NALOGE KRMILNO REGULACIJSKIH ELEKTRO OMARIC

Elektro omare so nepogrešljiv krmilni sistem za vaš delovni proces. Uporabljajo se v (proizvodnih) procesih, kjer je potreben nadzor temperature. Regulirajo temperaturo na orodjih z grelnimi dizami ter delujejo, kot popolnoma samostojna enota.

Sestavljene so iz ohišja elektro omare in merilno regulacijskih elementov. Med seboj se razlikujejo po načinu vgradnje in materialu, iz katerega so izdelane.


PREDNOSTI uporabe krmilno regulacijskih omaric

Uporaba kakovostne krmilno regulacijske omarice poenostavi marsikateri zamudni proces, hkrati pa uporabniku omogoča vmesno kontrolno točko in varnost pri uporabi. V omarice lahko vgradimo najsodobnejše komunikacijske rešitve, ki v primeru alarmnega ali drugega nastavljenega stanja, uporabnika obvestijo na daljavo.

ZAHTEVE UPORABNIKOV

Procesi in materiali v industriji zahtevajo natančne temperature z visoko zanesljivostjo delovanja in varnosti. Izdelava krmilno regulacijskih elektro omaric se zato lahko razlikuje glede na področje uporabe oziroma aplikacijo.
Plastičarji (kemična industrija) uporabljajo t.i. hot runner elektro krmilne omarice, ki so veliko bolj specifične za ta namen.
V kalilnicah zahtevajo procesi programsko vodene in časovno odvisne temperature.
Manjši uporabniki pa preprosto potrebujejo rešitev, ki zanje ne bo zahtevala dodatne montaže in najema strokovnjaka elektronika in/ali električarja.

TRAJNOSTNI VIDIK – ENEGERTSKA UČINOKVITOST

Večnamenski sistemi krmiljenja za nadzor temperature so vsestranski, stroškovno učinkoviti in optimalno zasnovani tako, da najbolje ustrezajo potrebam vašega procesa. Omenjene elektro omarice, med delovanjem izvajajo zelo kratke impulze gretja, pri čemer povzročajo minimalna odstopanja od želene temperature ±1 °C. To pomeni, da bistveno prispevajo k manjšim stroškom porabe energije in izmeta.

Rešitev ELPRO LEPENIK

Izdelava krmilno regulacijskih elektro omaric

ELPRO LEPENIK vam v skladu z potrebami in zahtevami vašega delovnega procesa, naročimo in sestavimo ohišje elektro omaric po naročilu, lahko pa tudi po standardnih specifikacijah. Skupno vsem našim postopkom izdelave krmilno regulacijskih elektro omaric je, da zbiramo najboljše materiale na tržišču. S tem zagotavljamo, da je vaša omarica, kar se da trpežna in odporna na dejavnike iz okolja.

Pri izvedbi omaric, vam iz programa našega japonskega partnerja Shinko vgradimo regulatorje in/ali SSR releje ter izdelamo kompletno krmilno regulacijsko enoto/rešitev, v skladu z vašimi željami.

Obnova, popravilo in posodobitev regulacijsko krmilne omarice

ELPRO LEPENIK vam v sklopu našega servisa in tehnične podpore nudimo še storitve na povezavi.


Pokličite nas!

Telefon: +386 2 62 96 720

Za mnenja in razlage sta vedno na voljo:

strokovnjak na področju regulacije: Rok Samec

strokovnjak za meritve: Zoran Lepenik


Avtor: Rok Samec
oktober 2021; revizija: januar 2024


Sorodni članki:

Ali bo digitalizacija odnesla regulatorje?


Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam:
[email protected]