Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal.Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

Genialna geodezija z GeoGenie

Naš partner HandHeld olajša delo vsem, ki pri svojem delu na terenu projektirajo, nadzirajo, beležijo in planirajo - tokrat predstavljamo edinstveno aplikacijo, ki skupaj s trpežno funkcionalno tablico Android tvorita nepogrešljiv pripomoček za vsakega geodeta

IZZIV

Čeprav poznamo veliko okoliščin, ki zahtevajo prisotnost geodeta, je poklicnih geodetov premalo, da bi lahko zadovoljili vse potrebe trga. Ob tem se srečujejo z izzivi, ki jim preprečujejo učinkovito opravljanje geodetskih storitev. Genialna geodezija z GeoGenie te izzive uspešno rešuje.

Pri učinkovitem zbiranju podatkov na terenu je potrebno veliko število operaterjev, vključno z izvajalci gradbenih del, javnih služb, gradbenimi inženirji, obdelovalci večjih površin, načrtovalci in izvajalci javnih površin, upravljavci nepremičnin ter izvajalci izkopov. Slednje predstavlja visoke stroške dela ter otežuje postopke usklajevanja geodetskih storitev.

Da bi optimizirali te poti in procese, ter s tem poenostavili delo v geodeziji, vam v nadaljevanju predstavljamo platformo GeoGenie in robustno tablico Algiz RT8, ki pomagata opraviti delo, tako profesionalnim geodetom kot tudi neprofesionalcem.


REŠITEV – GeoGenie

GeoGenie je sodelovalna, profesionalna platforma za mapiranje in geodetske storitve, ki temelji na oblačni tehnologiji. Skupaj z izjemno robustno terensko tablico Handheld Algiz RT8 predstavlja nepogrešljivo rešitev za vse vrste izzivov področja.

Prednosti GeoGenie

Predstavlja najsodobnejši generator aplikacij s hitrim prilagajanjem in ustvarjanjem organizacijskih, geocentričnih informacijskih sistemov.

Ta edinstvena aplikacija ima napredno, profesionalno geodetsko in GIS platformo. Vključuje prilagojen postopkovni potek dela, upravljanje uporabniških hierarhij, integracijo z drugimi organizacijskimi informacijskimi sistemi in še veliko več.

GeoGenie programska oprema se lahko poveže s profesionalno geodetsko opremo, kot so GPS in skupne postaje. Integrira lahko vse podatke v osrednjo bazo podatkov v oblaku, brez, da bi pri tem potrebovali predhodno nameščeno strojno opremo za zbiranje podatkov.

Zmogljivost prilagajanja GeoGenie omogoča uporabnikom prilagojen informacijski sistem.

REZULTATI

Hitro prilagajanje in ustvarjanje geocentričnih informacij, ki ustrezajo potrebam katerega koli uporabnika, z uporabo avtomatiziranih risb, tehničnih listov, enostavnega (grafičnega in analitičnega) zakoličevanja, merjenjem površine, prostornine, naklona ter ostalega.


Preprostost uporabe trpežne Android tablice Algiz RT8 se odlično ujema s potekom upravljanja GeoGenie, neposrednim vnosom podatkov in povezljivostjo s katero koli napravo GPS. Primernost uporabe je zelo široka, saj ni potrebe po tehničnem predznanju, geodetskem znanju, ArcGISTM ali AutoCAD.

PRIMERI DOBRIH PRAKS:

Navdušenost uporabnikov – gradbenih inženirjev in izvajalcev dela

Eliran Ifrah, lastnik izraelskega podjetja Dor Hasolelim (agrikultura), pravi, da je GeoGenie odlična rešitev. Poleg tega, da prihranijo čas, prihranijo tudi denar za izdelavo poročil in računov po meri, prav tako pa jim veliko pomeni možnost samo-preslikave.

Ekipa GeoGenie Ltd. poroča: “Zaradi njegove sposobnosti hitre obdelave podatkov in robustnosti smo ugotovili, da je Handheld Algiz RT8 najboljša naprava za platformo GeoGenie, po tem ko smo preizkusili Panasonic, Dell in nekaj drugih znanih proizvajalcev.”

Slika: Primer uporabe tablice RT8 na terenu

Avtorica: Katarina Žunko; vir: HandHeld: Genius surveying made easy with GeoGenie. 2022.
december 2022

Pokličite nas!

Telefon: +386 2 62 96 720.

Za mnenja in razlage sta vedno na voljo:

  • strokovnjak za meritve: Zoran Lepenik
  • strokovnjak za program HandHeld: Blaž Lepenik

Sorodni članki:

Robustni računalniki za uporabo v gradbeništvu

Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam:
[email protected]