Predstavitev podjetja - Nudmo celovito podporo
Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal.Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

Predstavitev podjetja

Od 1991 vam z lastno proizvodnjo temperaturnih tipal, servisom industrijske elektronike in storitvami kalibracij nudimo celovito podporo na področju meritev in regulacij temperature, z izdelki naših partnerjev pa tudi na področjih relativne vlažnosti, tlaka in nivoja.

ELPRO Lepenik smo vaš partner pri meritvah temperature, vlage, tlaka, nivoja in sorodnih veličin. Od 1991.

ELPRO Lepenik smo vaš partner pri meritvah temperature, vlage, tlaka, nivoja in sorodnih veličin. Proizvodnja temperaturnih tipal, prodaja merilno regulacijske tehnike vodilnih svetovnih proizvajalcev, servis merilno regulacijske tehnike in akreditiran kalibracijski laboratorij temeljijo na našem znanju in izkušnjah, ki jih gradimo od leta 1991 in tako zagotavljamo varne (Vgradi in pozabi), učinkovite in energetsko ustrezne (Za 100 % energetsko učinkovitost) rešitve za vaše izzive.

Smo družinsko podjetje s strokovnim kadrom usmerjenim v reševanje izzivov. Ustanovljeni smo bili leta 1991, ko je Zoran Lepenik pričel svojo obrtniško pot. Vodi nas želja po učinkovitosti, varni izbiri in uporabi, trajnosti in enostavnosti. Enostavnosti v smislu, da je z nami enostavno sodelovati, da za vas prevzamemo del bremena. Da postanete in ostanete naši partnerji.

Glavne dejavnosti:

  1. Proizvodnja temperaturnih tipal
  2. Prodaja merilno regulacijske tehnike
  3. Servis merilno regulacijske tehnike
  4. Akreditiran kalibracijski laboratorij za temperaturo in relativno vlažnost
  5. Razvoj postopkov in aplikacij (energetska učinkovitost)

Hitro, strokovno in po meri naročnika, to so naše odlike po katerih nas boste hitro prepoznali. V sodelovanju z nami boste prejeli izdelke najvišje kakovosti ter vse pripadajoče storitve, od kalibracijskih, garancijskih, svetovalnih, vgradnih in servisnih uslug.

Danes avtomatiziramo in digitaliziramo procese, da bodo ti jutri prevzeli del vašega in našega vsakodnevnega izvajanja. To moramo storiti preudarno, varno in racionalno, da ne podremo zaupanja v meritve in regulacijo. Zato je to tudi naš izziv.


Vizija ELPRO Lepenik

Pri vsem, kar počnemo, si prizadevamo zagotoviti učinkovite izdelke za industrije,

ki bodo varno in energetsko učinkovito opravljale svoje delo.

Od rešitve do rezultata je naša predanost. Našim strankam želimo olajšati življenje in našo Zemljo ohraniti zeleno za prihodnje generacije.

S kompetencami in srečnim delovnim okoljem dosegamo osebne cilje naših zaposlenih.


Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam:
[email protected]