Partnerji - Partnerji za temperaturo, relativno vlago, tlak
Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal.Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

Partnerji

Skupaj s partnerji Ebro Electronic (Xylem Analytics), Shinko Technos, Inor, Calex Electronics, Rotronic, Michell Instruments, Comet System, WIKA, Ashcroft, Mollet, Jola, ECOM, Wöhler, Handheld, Batemika in drugimi zagotavljamo celovite rešitve za meritve temperatur, vlage, nivojev, tlaka, analizo plinov in drugih sorodnih veličin.

ELPRO proizvodnjo temperaturnih tipal dopolnjujejo produkti naših tujih partnerjev, s katerimi ali nadgrajujemo naše izdelke oziroma niše ali pa zagotavljamo pokrivanje sorodnih področij relativne vlage, tlaka in nivoja. Vse skupaj povezujemo tudi v digitalno izkušnjo prenosa podatkov, zato smo v prodajni program vključili proizvajalca robustnih mobilnih telefonov in dlančnikov. Naši partnerji so razvojna podjetja, svetovno priznani proizvajalci opreme, ki sledijo zahtevam prihodnosti. Mi pa poskrbimo, da vam njihove produkte ne le prodamo, ampak da zanje izvajamo svetovanja, servis, nastavitve in kalibracije.

NAŠI PARTNERJI ZA TEMPERATURO


Ebro Electronic Nemčija

Del skupine Xylem, je naš najstarejši partner in z nami od leta 1993. Specialist proizvodnje termometrov in dataloggerjev za farmacijo, medicino, živilsko industrijo, laboratorije in industrijo, s poudarkom na zanesljivih, točnih in uporabniku prijaznih inštrumentih, s širokim naborom podporne programske opreme. Celoten program odlikujejo skladnosti z različnimi standardi, uredbami, zahtevami, tudi z Ex certifikati. V skupini proizvodov so še: vlagometri, ph metri, vakumetri, IR termometri, merilniki obratov, merilniki kakovosti olja.

www.ebro.com


Shinko Technos

Je zagotovo partner, ki se idealno dopolnjuje z našim proizvodnim programom. Japonska izredna natančnost, 100 % testiranje in poudarek na stabilnosti najbolje opišeta njihove produkte. Čeprav smo tudi uradno servisno mesto, servisa ne boste potrebovali, ker so Shinko regulatorji 100 % izdelki! Lahko pa Shinko enote povežemo v vaše procese na različne načine in vam ponudimo tako montažo, zamenjavo, vezavo, nastavitev, kalibracijo kakor tudi kompletno izdelavo krmilnih omaric in ostalih regulacijskih enot. Osnova programa so univerzalni regulatorji in prikazovalniki, industrijski pisalniki, tiristorski regulatorji moči, programabilni regulatorji, DIN letev modeli kakor tudi polprevodniški releji znani kot SSR releji.

www.shinko-technos.co.jp/e/


Inor Švedska

Del skupine KROHNE, s pretvorniki temperature vstopa v samo sestavno komponento naših temperaturnih tipal, saj v ELPRO temperaturna tipala vgrajujemo INOR merilne pretvornike in tako zagotavljamo analogne izhodne signale kot sta 4 … 20 mA in 0 … 10 V. 5 letna INOR garancija priča o kvaliteti in zanesljivosti celotnega spektra merilnih pretvornikov, izolatorjev signala, alarmnih enot. Veliko modelov je na voljo tudi za Ex področja ter Profibus in Hart protokole, tudi s SIL2 dovoljenjem.

www.inor.com


Calex

Od 1973, Calex ponuja visoko kvalitetne in ekonomične IR temperaturne meritve za industrijske aplikacije po celem svetu. Njihov razvoj in proizvodnja se osredotočata na inovativne brezkontaktne infrardeče temperaturne senzorje z dodatno opremo kot so prikazovalniki, regulatorji, SCADA sistemi in kalibratorji.

www.calex.co.uk


Batemika

Je inovativno slovensko podjetje, ki se ukvarja z razvojem specializirane opreme za merjenje temperature in meroslovjem. Njihovo znanje temelji na več kot petnajstletnih delovnih izkušnjah v državnem Uradu za meroslovje. Z združevanjem tega znanja in njihovimi inženirskimi izkušnjami so sposobni izdelati najsodobnejše merilne rešitve za čim boljšo uporabniško izkušnjo. V sklopu njihovega razvojno prodajnega programa ponujajo precizne termometre, s katerimi so naredili preboj v merilni opremi.

www.batemika.com


NAŠI PARTNERJI ZA RELATIVNO VLAGO


Rotronic Švica

Del skupine PST, od leta 1965 proizvaja merilnike relativne vlažnosti, samostojne ali v kombinaciji s temperaturo, ki jih odlikuje visoka točnost in stabilnost meritev. Program dopolnjujejo merilniki CO2, diferencialnega tlaka – posebej za čiste prostore, tlaka, pretoka, točke rosišča in aktivnosti vode. Sistem wireless senzorjev povezanih v monitoring platformo – krajše RMS, je enostaven, konfigurativen in učinkovit sistem popolnega nadzora nad senzorskimi sistemi.

www.rotronic.com


Michell Instruments

Iz Velike Britanije, del skupine PST, je specialist za Dew point (točka rosišča), relativno vlažnost in meritve vsebnosti kisika (Oxygen). Pred leti so kupili razvojno podjetje Rense, ki je bil naš partner za vlago od začetka našega delovanja. Kasneje je Michell Instruments z nakupom švicarske družbe Rotronic prenesel večino proizvodnjo prodajnega programa za relativno vlago na Rotronic, pod svojim okriljem pa ojačal delovanje na področju Dew point in Oxygen.

www.michell.com


Comet System

Je češka družba s proizvodnjo inovativnih rešitev za merjenje in dokumentiranje relativne vlage v procesih pametnih zgradb, skladišč in v hladni verigi. Delujejo od leta 1991. Glavnino proizvodov sestavljajo prenosni in fiksni dataloggerji, senzorji in regulatorji, eno ali večkanalni sistemi z Web in Wi-Fi komunikacijo ali personalizirano programsko podporo – vse za merjenje relativne vlage, tudi v kombinaciji s temperaturo!

www.cometsystem.com


NAŠI PARTNERJI ZA TLAK


Wika

Tlak in temperatura sta v industrijskih procesih tesno povezana in soodvisna fizikalna pojava. Wika je globalni lider za tlačne meritve, ustanovljena leta 1946 in še danes v lasti družine Wiegand. Portfolio: elektronske tlačne meritve, mehanske tlačne meritve, mehatronične tlačne meritve, tlačni pretvorniki, manometri, temperaturne in nivojne meritve ter kalibracijski sistemi, vse za industrijska in Ex območja.

https://en.wika.com/


Ashcroft

Vodilni dobavitelj tlačnih proizvodov za svetovno jedrsko industrijo (jedrske elektrarne)je ameriška družba Ashcroft. Sedež proizvodnje manometrov je v Besweiler Nemčija, pretvorniki tlaka se v izdelujejo v Stratford Amerika, kjer je Edward Ashcroft pred 150 leti za tiste čase predstavil revolucionarni izdelek – Bourdonova cev (http://sl.wikipedia.org/wiki/Bourdonova_cev). Ostalo je zgodovina. Danes je Ashcroft del Nagano Keiki skupine in svoje izdelke po namembnosti loči v: Ashcroft®, Heise®, Willy® in Weksler: manometri, bimetalni termometri, tlačna stikala, tlačni merilni pretvorniki, tlačni membranski vmesniki, kontrolni in kalibracijski instrumenti ter Ex izdelki.

www.ashcroft.eu


NAŠI PARTNERJI ZA NIVO


Mollet

Z izdelki Mollet, Mollet Füllstandtechnik Nemčija, nadzorujemo nivo sipkih materialov v silosih, rezervoarjih in kontejnerjih ter zagotavljamo s tem povezani varnostni nadzor. Principi zaznavanja so različni: vrteča, membranska in pregibna nivojna stikala kakor tudi razna oprema za delovanje silosov: tlačno stikalo za silose, polnilne armature za silose, zaporni ventili, Ex ventili, filtri, regulacijske omarice, cevni priklopi.

www.mollet.de


Jola

Družinsko podjetje Jola Spezialschalter K. Mattil & Co. Nemčija je naša partner specializiran za raznovrstne aplikacije meritev nivoja tekočin in detekcijo iztekanja. Glede na potrebe trga se veliko merilnikov izdeluje z Ex certifikatom oziroma ATEX dovoljenjem. Iz programa izbiramo med: nivojna stikala brez živega srebra, plavajoča nivojna stikala, magnetna nivoja stikala, nivojne sonde z reed kontakti, potopne nivojne sonde, zvezni merilniki nivoja … Z zalogo Jolinih standardnih stikal tudi v ELPRO izdelamo osnovne sisteme nivoja.

www.jola-info.de


NAŠI PARTNERJI ZA ANALIZO PLINOV IN INŠPEKCIJSKE KAMERE


Rbr ecom

Rbr ecom Nemčija je s proizvodnjo analizatorjev dimnih plinov pomembni del naše servisne dejavnosti. Ne samo prodaja ampak predvsem podpora, servis s kalibracijo in izobraževanje je naš delež k varnosti in nadzoru kurilnih naprav in okolja.

www.rbr.de


Wöhler Messgeräte Kehrgeräte

Wöhler Messgeräte Kehrgeräte Nemčija je proizvajalec opreme za merjenje, pregledovanje in nadziranje naprav ogrevanja, zraka in nadzora zgradb. ELPRO iz celotnega programa Woehler deluje na področju nadzornih kamer, kjer kompletiramo ponudbo z analizatorji dimnih plinov. Seveda z velikim veseljem nudimo tudi nabor ostale opreme za dimnikarje in ostale uporabnike, ki jo Wöhler ponuja.

www.woehler.de


NAŠI PARTNERJI ZA INDUSTRIJSKE TABLICE IN TELEFONE


Handheld

Je Švedski proizvajalec robustnih mobilnih računalnikov, vključno z robustnimi tablicami in dlančniki. Je eno najhitreje rastočih podjetij v tem sektorju in eden redkih proizvajalcev z MIL-STD-810G standardom. Produkti potrebujejo močno lokalno podporo, zato smo zagotovili potrebni lokalni podporni tim.

www.handheldgroup.com

Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam:
[email protected]