Manometri WIKA

Manometri WIKA (mehanski instrumenti za merjenje tlaka)

V prodajnem programu je na voljo velika izbira merilnikov tlaka s tehnologijami Bourdonove cevi, diafragmskega elementa in kapsulnega elementa. Standardni merilniki tlaka z Bourdonovo cevjo, ki so primerni za tekoče ali plinaste medije, imajo merilno območje od 0.6 … 1000 barov.

Manometri WIKA, ki pokrivajo absolutni in diferencialni tlak, so dokazano preverjeni za zagotavljanje optimalnih rešitev v najširšem spektru uporabe in aplikacij. Pokrivajo območja od 0 … 0.5 mbar do 0 … 6.000 barov, s točnostjo prikaza do 0.1 %. Za različne zahteve v industrijski in procesni instrumentaciji so na voljo tlačni elementi iz bakrovih zlitin, nerjavečega jekla ali posebnih materialov.

Program zajema tudi digitalne manometre, ki prikazujejo trenutni tlak na integriranem digitalnem zaslonu. Namenjeni so splošni industrijski uporabi na področju testiranja in kalibracij. Prikazovalna ohišja naših digitalnih manometrov so po potrebi vrtljiva in tako vedno zagotavljajo dobro čitljivost. Poleg tega so na voljo samovarne (Ex) različice in instrumenti z brezžičnim vmesnikom.

Iskanje

Filter

Prikazovanje 1–40 od 63 rezultatov