TT-POV-TCK25x100R500x1000SS-MG/BR hitro odzivno magnetno površinsko temperaturno tipalo 0 °C … 500 °C

Iskanje

Šifra: TT-POV-TCK25x100R500x1000SS-MG/BR


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 3 delovne dni ali nujno

 

 • odzivni čas: T99 = 1,5 s
 • merilni element: NiCr – Ni, tip K, IEC 584, klasa 2
 • delovna temperatura: 0 °C … 500 °C
 • premer merilne glave: fi 25 mm; merilni listič l = 13 mm, neizoliran
 • magnet fi 25 mm
 • silikonski priključni kabel l = 1000 mm
 • miniaturni ploščati konektor
rotronicELPRO

Opis

TT-POV-TCK25x100R500x1000SS-MG/BR je hitro odzivno magnetno površinsko temperaturno tipalo za uporabo od 0 °C do 500 °C, pogosto imenovano tudi površinska sonda namenjeno meritvam temperature na kovinskih površinah.

Uporabnik z neponovljivim pritiskom in nestabilnostjo kota pritiska, povzroči manj zanesljivo meritev. Pogosto uporabniki niso posebej poučeni o izvedbi pravilne meritve, kar še poslabša njihovo merilno negotovost.

Samo s temi specialno izdelanimi termočleni dolgoročno dosegamo pravilne in zanesljive rezultate, kar je sicer najpogostejši problem pri površinskim meritvah.

Poplava pocenskih in neprimernih izdelkov uporabnike spravlja v frustracijo, ker nikakor ne morejo zagotoviti ponovljivosti površinskih meritev.

Z našimi dolgoletnimi izkušnjami s temi termočleni zagotavljamo hitre, točne in stabilne meritve vse dokler bo termočlen primeren za uporabo.

 

Temperaturno območje

 • 0 °C do 500 °C; za dolgo življenjsko dobo: 0 °C do 300 °C

 

Prednosti:

 • hitrost odziva: izredno hiter termočlen (T99 = 1,5 s), najhitrejši na tržišču industrijske uporabe
 • zanesljivost meritev: magnet ustvari dober stik s kovinsko podlago, vzmet pritiska termočlen s konstantnim pritiskom na merjeno površino, zato je meritev točna in stabilna in neodvisna od trenutne volje merilca
 • tipična vzdržljivost merilnega elementa: vzdržljivost: A; več kot 50000 meritev pri uporabi na gladki in čisti površini do max. 300 °C.
 • površinska temperaturna tipala priključimo na merilnike temperature, magnetne pa pogosto uporabimo tudi pri kontinuiranih površinskih meritvah v monitoring in regulacijskih sistemih

 

Izbira izvedbe

Preko šifranta v zavihku Dokumentacija izberite želeno izvedbo ali nas pokličite na 02 62 96 720 ali pišite na obrazec Povpraševanje ter nam dovolite, da vam pomagamo pri izbiri.

 

Kalibracija

Vsa temperaturna tipala lahko naročite tudi z akreditiranim certifikatom ali samo s preveritvijo v želenem območju in vsa lahko naročite izdelana po meri.

 

Po meri

Vsa temperaturna tipala lahko izdelamo po vaših željah in zahtevah. Na spletnih straneh so predstavljene najpogostejše izvedbe, v praksi se v glavnem izvaja proizvodnja po naročilu.

Pokličite nas ali nam pišite, na osnovi vaših zahtev procesa vam bomo pomagali določiti/izbrati najustreznejšo izvedbo za vas.

Standardni dobavni rok je 3 delovne dni, možne so nujne izvedbe v roku 24 h (urgenca).

 

Hitro, strokovno in po meri naročnika, to so naše odlike po katerih nas boste hitro prepoznali. V sodelovanju z nami boste prejeli izdelke najvišje kakovosti ter vse pripadajoče storitve, od kalibracijskih, garancijskih, svetovalnih, vgradnih in servisnih uslug.

 

Kako naročiti tipalo?

Iz okenca Povpraševanje pošljite vaše zahteve v katerih zapišite delovno temperaturo, željene dimenzije in namen uporabe. Ne pozabite na vašo telefonsko številko in naslov elektronske pošte.

Poklicali vas bomo in/ali poslali ponudbo, da jo potrdite pred izvedbo.

BREZ SKRBI: ničesar ne bomo naredili brez vaše predhodne odobritve.

 

Uporaba

Uporabimo povsod, kjer želimo meriti temperaturo površine:

 • na kovinskih izdelkih
 • strojih
 • orodjih
 • linijah …

Najpogosteje se uporabljajo na oddelkih razvoja, vzdrževanja in kontroli kvalitete/kakovost – orodjarne,  plastičarstvo, livarne, železarne, povsod kjer je pomembna temperatura površin ipd.

 

Vabljeni k branju

 

TT-POV površinska temperaturna tipala imajo 3 letno garancijo proizvajalca in so narejena v Sloveniji. 

 

Ostala poimenovanja: TTPOVTCK25x100R500x1000SSMG_BR, TT_POV_TCK25x100R500x1000SS_MG_BR, TT-POV-TCK25x100R500x1000SS-MG/BR

Povpraševanje