QV-FF MOLOSvalve cevni membranski ventil Mollet
Po naročilu. Pošljite povpraševanje.
Dobavni rok: 3 tedne
Dokumentacija
- tehnicni list_QV
- opis izvedb in uporabe_QV
- kodirna tabela_QV
- informacije o prašni in plinski eksplozijski zaščiti_QV
- navodila za uporabo 032-100 BA_QV
- informacije o prašni in plinski eksplozijski zaščiti 032-100_QV
- CE izjava o skladnosti_QV
- certifikat proizvajalca 032-100 DG_QV
- Izjava o vključenosti MSR_QV
- nominalna velikost: 40 mm … 125 mm
- kontrolni pritisk: 2,5 bar nad pritiskom v procesu
- temperatura procesa: +70 °C … +120 °C
- temperatura okolice: -20 °C … +70 °C
- največji procesni tlak: 4 bar … 6 bar
- ATEX certifikati: prahEX in plinEX
Opis
QV-FF MOLOSvalve cevni membranski ventil je primeren za zapiranje, distribucijo in doziranje prašnega in zrnatega materiala v razsutem stanju (sipki material), za viskozne, umazane in agresivne tekočine, pline in mešanice.
Cevni membranski ventil deluje na dovod zraka ali vode pod pritiskom, kar omogoča elastični membrani v notranjosti raztezanje. Cevni ventil ima na eni strani kot procesni priključek privarjeno prirobnico na drugi strani navoj. Ventil se krmili preko pilotskega ventila. Z dovajanjem zraka v cevno membrano se zapre pretok medija skozi ventil. Ventil ostane zaprt dokler je membrana po tlakom zraka. Ko se membrana odzrači, se elastična membrana v ventilu odpre. Po sprostitvi regulacijskega tlaka se dovod cevi ponovno odpre in vrne v prvotno in krožno obliko.
Lastnosti QV-FF
- prirobnični priključek na obeh straneh
- raven in ne zožen prehod
- brez zastojev
- brez padca tlaka
- upravljanje z manj obrabe
- dolga življenjska doba cevi
- enostavna menjava cevi
- varno za uporabo zaradi enostavne konstrukcije
- primerna tudi za eksplozivna območja
Demonstracija delovanja
Več informacij o ATEX
Članki:
Vabljeni k branju našega članka ˝Merjenje nivoja razsipnih snovi˝
Povpraševanje
Morda vam bo prav tako všeč…
Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.
Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720
Pišite nam:
[email protected]