PGT10 USB bourdonov manometer z izhodnim signalom WIKA

Iskanje

Šifra: MAN-PGT10 USB


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

Dokumentacija

  • nazivna velikost 50
  • brezkontaktni senzor (brez obrabe)
  • lestvica se giblje od 0 … 1.6 bara do 0 … 400 barov
  • USB vmesnik za prikaz izmerjene vrednosti na osebnem računalniku


Področja:

Opis

PGT10 USB bourdonov manometer z izhodnim signalom WIKA se uporablja pri merjenju tlaka plinskih in tekočih medijev.

Model PGT21 intelliGAUGE® je kombinacija Bourdonovega merilnika tlaka in senzorja tlaka. Ponuja običajni analogni zaslon, ki omogoča odčitavanje procesnega tlaka na mestu, poleg tega pa še analogni izhodni signal (4 … 20 mA ali enosmerni tok 0.5 … 4.5 V).

Merilni sistem z Bourdonovo cevjo po EN 837-1 proizvaja vrtenje kazalca, sorazmerno s tlakom. Elektronski kotni dajalnik, preizkušen v avtomobilskih aplikacijah, ki so ključnega pomena za varnost, določa položaj kazalne gredi – je brezkontaktni senzor in je zato popolnoma brez obrabe in trenja. To zagotavlja signal, sorazmeren tlaku za nadaljnjo obdelavo.

IntelliGAUGE® je standardno na voljo v obsegu od 0 … 1.6 bara do 0 … 400 barov z razredom natančnosti 2.5 in 2 m okroglim kablom za električno povezavo. Ohišje iz nerjavečega jekla izpolnjuje zahteve zaščite pred vdorom IP65. Odpornost na udarce in vibracije lahko poveča polnjenje ohišja iz silikonskega olja. Tako je instrument popolnoma primeren za uporabo v težkih industrijskih okoljih.

Z različnimi možnostmi (npr. višji razred natančnosti, druga dolžina kabla) lahko merilnik tlaka natančno prilagodite zahtevam posamezne aplikacije za kupca.

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih .pdf dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

Pogosta uporaba PGT10 USB

  • splošno strojništvo
  • laboratorijska tehnologija

 

ELPRO poimenovanje: MAN-PGT10 USB

Povpraševanje