KS1_200/3K1 konektor za temperaturno tipalo tipa_, vtikač, izvedba standardni 3 pinski

Iskanje

Šifra: KS1_200/3K1


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

  • način montaže: na kabel (priporočamo uporabo nosilca KSDK1_ (EL0333))
  • izvedba: three pin (tro polna)
  • za termočlen: K, J, N, T, S/R, B, E, U, L
  • barvne oznake po IEC 584-3
  • za priključitev žic do 1,6 mm
  • maksimalna debelina kabla do 8,0 mm
  • za temperature do 220 °C
rotronicELPRO


Področja:

Opis

KS1_200/3K1 konektor vtikač za termoelement (TC) ali uporovna temperaturna tipala (RTD), tipa _ v standardni tri pinski izvedbi je namenjen priključitvi termočlenov ali uporovnih temperaturnih senzorjev.

Standardni tri pinski kabelski vtikač KS1_200/3K1 za priključitev termoelementov (tip K, J, N, T, S/R, B, E, U, L ) in uporovnih temperaturnih senzorjev, se uporablja kot osnovni spojni element kompenzirane kabelske termočlenske povezave termočlenov ter RTD tipal. Primeren je za uporabo tako v industrijskih procesih, kot tudi v splošnih procesih, kjer želimo priročno in hitro montažo ter demontažo termoelementov v sisteme.

Za temperaturo okolice do 220 °C in premer kabla do 8,0 mm. Ostale izvedbe lahko izberete s pomočjo šifranta v zavihku Dokumentacija. 

Kontakti s polnimi pini omogočajo dober kontakt tudi pri zahtevni uporabi, votli pini so za konkurenčnejšo ceno pri manj pogosti uporabi. Kontakti z originalnimi TC materiali, na razpolago tudi ponikljani ali pozlačeni. Dodatno so na razpolago tudi osnovne izvedbe, LOCK SISTEM izvedbe za okolja z vibracijami, izvedbe za visoke temperature do 350, 425, 540 in 650°C ter izvedbe v keramičnem ohišju.

 

Dodatno je na razpolago veliko montažnih elementov, glede na uporabo, prosimo povprašajte.

PRIPOROČAMO, da za kabelsko montažo uporabite nerjavni nosilec kabla, potrebno naročiti posebej, šifra KSDK1_ (EL0333).

Povpraševanje