KM2_200/2T1LOCK konektor za termoelement (TC) tip _, vtičnica lock sistem za PCB priključitev na strani, izvedba miniaturna

Iskanje

Šifra: KM2_200/2T1LOCK


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

  • način montaže: stransko vgradna
  • izvedba: lock sistem, PCB spajkanje na tiskano vezje
  • za termočlen: K, J, N, T, S/R, B, E, U, L
  • barvne oznake po IEC 584-3
  • za temperature do 220 °C
ELPROrotronic


Področja:

,

Opis

KM2_200/2T1LOCK konektor vtičnica za termoelement (TC) tipa _ v miniaturni lock sistem PCB izvedbi je namenjena priključitvi termočlenov.

Miniaturna vgradna vtičnica za pritrditev na PCB oziroma na tiskano vezje KM2_200/2T1LOCK za priključitev termoelementov (tip K, J, N, T, S/R, B, E, U, L) v merilne ali nadzorne sisteme, se uporablja kadar direktna kabelska priključitev le teh ni mogoča. Primerna je za uporabo v industrijskih in splošnih procesih, kjer je potrebna priročna in hitra montaža ter demontaža termočlenov v sisteme. Namenjena je vgradnji v razne regulacijske omarice ali MONITORING sisteme ter prenosne naprave. Primerna je tudi za vgradnjo v sisteme, kjer načrtovano večje število priklopov termočlenov v sisteme. Miniaturna vgradna vtičnica se na tiskano vezje spajka. Lock sistem vgradna vtičnica je primerna za okolja kjer bi zaradi zunanjih vplivov lahko prišlo do razklopa konektorja oziroma do prekinitve povezave.

Za temperaturo okolice do 220 °COstale izvedbe lahko izberete s pomočjo šifranta v zavihku Dokumentacija. 

 

Dodatno je na razpolago veliko montažnih elementov, glede na uporabo, prosimo povprašajte.

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…