KM2_200/2P1LOCK konektor za termoelement (TC) tip _, vtičnica vgradna lock sisitem, izvedba miniaturna

Iskanje

Šifra: KM2_200/2P1LOCK


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

  • način montaže: vgradna
  • izvedba: z lock sistemom za težje pogoje dela
  • za termočlen: K, J, N, T, S/R, B, E, U, L
  • barvne oznake po IEC 584-3
  • za priključitev žic do 0,6 mm
  • za temperature do 220 °C
rotronicELPRO

Opis

KM2_200/2P1LOCK konektor vtičnica za termoelement (TC) tipa _ v miniaturni lock sistem vgradni izvedbi je namenjena priključitvi termočlenov.

Miniaturna vgradna vtičnica z lock sistemom KM2_200/2P1LOCK za priključitev termoelementov (tip K, J, N, T, S/R, B, E, U, L) v merilne ali nadzorne sisteme, se uporablja kadar direktna kabelska priključitev le teh ni mogoča. Primerna je za uporabo v industrijskih in splošnih procesih, kjer je potrebna priročna in hitra montaža ter demontaža termočlenov v sisteme. Namenjena je vgradnji v razne regulacijske omarice ali MONITORING sisteme ter prenosne naprave. Primerna je tudi za vgradnjo v sisteme, kjer načrtovano večje število priklopov termočlenov v sisteme. Miniaturna vgradna (panelna) vtičnica se pritrdi s pomočjo montažnih plošč (panelov) na katere lahko vgradimo večje število miniaturnih vtičnic. Lock sistem vgradna vtičnica je primerna za okolja kjer bi zaradi zunanjih vplivov lahko prišlo do razklopa konektorja oziroma do prekinitve povezave.

Za temperaturo okolice do 220 °C in priklop žic do 0,6 mm. Ostale izvedbe lahko izberete s pomočjo šifranta v zavihku Dokumentacija. 

 

Dodatno je na razpolago veliko montažnih elementov, glede na uporabo, prosimo povprašajte.

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…