KM2_200/2O1 konektor za termoelement (TC) tip _, vtičnica vgradna okrogla, izvedba miniaturna

Iskanje

Šifra: KM2_200/2O1


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

  • način montaže: vgradna
  • izvedba: okrogla z vijaki
  • za termočlen: K, J, N, T, S/R, B, E, U, L
  • barvne oznake po IEC 584-3
  • za priključitev žic do 0,6 mm
  • za temperature do 220 °C
rotronicELPRO

Opis

KM2_200/2O1 konektor vtičnica za termoelement (TC) tipa _ v miniaturni vgradni okrogli izvedbi je namenjena priključitvi termočlenov.

Miniaturna vgradna okrogla vtičnica KM2_200/2O1 za priključitev termoelementov (tip K, J, N, T, S/R, B, E, U, L) v merilne ali nadzorne sisteme, se uporablja kadar direktna kabelska priključitev le teh ni mogoča. Primerna je za uporabo v industrijskih in splošnih procesih, kjer je potrebna priročna in hitra montaža ter demontaža termočlenov v sisteme. Namenjena je vgradnji v razne regulacijske omarice ali MONITORING sisteme ter prenosne naprave. Primerna je tudi za vgradnjo v sisteme, kjer načrtovano večje število priklopov termočlenov v sisteme. Miniaturna vgradna (panelna) vtičnica se pritrdi s pomočjo vijakov in montažnih plošč (panelov) na katere lahko vgradimo večje število miniaturnih vtičnic, zato je primerna za vgradnjo v robustne sisteme.

Za temperaturo okolice do 220 °C in priklop žic do 0,6 mm. Ostale izvedbe lahko izberete s pomočjo šifranta v zavihku Dokumentacija. 

 

Dodatno je na razpolago veliko montažnih elementov, glede na uporabo, prosimo povprašajte.

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…