KM1_200/3K1 konektor za temperaturno tipalo tipa_, vtikač, izvedba miniaturni 3 pinski

Iskanje

Šifra: KM1_200/3K1


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

  • način montaže: na kabel (priporočamo uporabo nosilca KMDK1_ (EL0332))
  • izvedba: three pin (tro polna)
  • za termočlen: K, J, N, T, S/R, B, E, U, L
  • barvne oznake po IEC 584-3
  • za priključitev žic do 0,6 mm
  • maksimalna debelina kabla do 4,5 mm
  • za temperature do 220 °C
rotronicELPRO

Opis

KM1_200/3K1 konektor vtikač za termoelement (TC) ali uporovna temperaturna tipala (RTD), tipa _ v miniaturni tri pinski izvedbi je namenjen priključitvi termoelementov ali uporovnih temperaturnih senzorjev.

Miniaturni tri pinski kabelski vtikač KM1_200/3K1 za priključitev termoelementov (tip K, J, N, T, S/R, B, E, U, L ) in uporovnih temperaturnih senzorjev, se uporablja kot osnovni spojni element kompenzirane kabelske termočlenske povezave termoelementov ter RTD tipal.

Primeren je za uporabo tako v industrijskih procesih, kot tudi v splošnih procesih, kjer želimo priročno in hitro montažo ter demontažo termoelementov v sisteme.

Za temperaturo okolice do 220 °C in premer kabla do 4,5 mm. Ostale izvedbe lahko izberete s pomočjo šifranta v zavihku Dokumentacija. 

Kontakti s polnimi pini omogočajo dober kontakt tudi pri zahtevni uporabi, votli pini so za konkurenčnejšo ceno pri manj pogosti uporabi. Kontakti z originalnimi TC materiali, na razpolago tudi ponikljani ali pozlačeni. Dodatno so na razpolago tudi osnovne izvedbe, LOCK SISTEM izvedbe za okolja z vibracijami, izvedbe za visoke temperature do 350, 425, 540 in 650°C ter izvedbe v keramičnem ohišju.

 

Dodatno je na razpolago veliko montažnih elementov, glede na uporabo, prosimo povprašajte.

PRIPOROČAMO, da za kabelsko montažo uporabite nerjavni nosilec kabla, potrebno naročiti posebej, šifra KMDK1_ (EL0332).

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…