F6804 obročni pretvornik sile WIKA

Iskanje

Šifra: F6804


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

Dokumentacija

  • merilna območja od 03 kN do 0450 kN
  • relativna napaka linearnosti 2 % Fnom
  • material: iz nerjavečega jekla
  • zaščita pred vdorom IP65


Področja:

Opis

F6804 obročni pretvornik sile za vijačne sile do 450 kN je primeren za merjenje tlačnih sil in je na voljo z obremenitvami od 3 kN do 450 kN.

Zasnovan je bil z geometrijo obroča in izdelan posebej za merjenje sil vijaka in prednapetosti. Področje uporabe so aplikacije, kot je merilna in preskusna oprema, v kateri se merijo sile vijakov ali ali sornikov. Poleg tega je mogoče s pomočjo geometrije obroča meriti tudi silo na pogonih vretena ali splošno silo. Področja uporabe vključujejo preprosto določanje prednapetosti vijakov, kjer se pretvornik sile uporablja kot merilna podložka.

Da bi se izognili preobremenitvi, je priporočljivo, da med sestavljanjem pretvornik sile električno priključite in spremljate izmerjeno vrednost. Merilna sila mora biti vpeljana skozi središče in ne sme biti prečno obremenjena. Pri sestavljanju pretvornika sile je treba paziti, da je podporna površina ravna, brušena in dovolj trda. Zaradi majhne geometrije se ta pretvornik sile zelo občutljiv odziv na spreminjanje ali različne položaje montaže.

 

Področja uporabe, aplikacije F6804

Določanje prednapetosti vijakov, merilni in nadzorni sistemi, oprema za testiranje in proizvodnjo, merjenje sile stiskanja in spajanja, merjenje sile vpenjanja in merjenje sile napetosti na palicah.

Povpraševanje