F6160 hidravlični obročni pretvornik sile WIKA

Iskanje

Šifra: F6160


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

Dokumentacija

  • hod bata  0.5 mm
  • deluje brez napajalne napetosti
  • ohišje in bat iz pocinkanega jekla
  • merilna območja: 0 ... 400 kN do 0  3.200 kN
  • napaka relativne linearnosti ±1.0 % z analognim manometrom, ±0.5 % z digitalnim manometrom ali senzorjem tlaka


Področja:

Opis

F6160 hidravlični obročni pretvornik sile, geotehnična različica, je na voljo v velikosti NS 383 do 3.200 kN. So hidravlične enote za merjenje sile, ki lahko v povezavi z merilnimi ali prikazovalnimi instrumenti neposredno prikazujejo izmerjene vrednosti ali jih oddajajo kot analogni signal. Gre za izjemno robustno konstrukcijo, ki je v skladu z zahtevami geotehničnega inženirstva.

Sila se meri po načelu hidravlike: sila, ki deluje na bat, povzroči povečanje tlaka. To se nato prikaže neposredno s priključenim prikazovalnikom ali pa se s pomočjo senzorja tlaka pretvori v analogni signal.

S temi hidravličnimi enotami za merjenje sile se vpenjalne sile na enostaven način zaznajo na glavi sidra in se prenesejo neposredno na zaslon. Enote za merjenje sile se uporabljajo za stalno spremljanje sider in drugih pritrdilnih palic/kabelov. Hidravlične enote za merjenje sile se uporabljajo na področju geotehnologije na različnih področjih, kot so gradnja predorov, gradnja mostov in stabilizacija pobočij.

 

Področja uporabe, aplikacije F6160

Gradbeništvo in posebna gradnja, gradnja predora, rudarstvo (površinsko in podzemno), geodetske storitve in gradnja mostov, stabilizacija pobočij, oporni zidovi in izkopi.

Povpraševanje