F6148 hidravlični obročni pretvornik sile WIKA

Iskanje

Šifra: F6148


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

Dokumentacija

  • hod bata  0.5 mm
  • deluje brez napajalne napetosti
  • ohišje in bat iz pocinkanega jekla
  • merilna območja: od 0 … 150 kN do 0 … 1.500 kN
  • napaka relativne linearnosti ±1.0 % z analognim manometrom, ±0.5 % z digitalnim manometrom ali senzorjem tlaka


Področja:

Opis

F6148 hidravlični obročni pretvornik silegeotehnična različica, je na voljo v nazivni velikosti NS 146 do 1.500 kN.

Kombinacija valja in bata, napolnjena s hidravličnim medijem, v jekleni izvedbi s površinskim premazom ali v izvedbi iz nerjavečega jekla (opcija), je osnova sistema za merjenje pritrditvene sile. Pri nazivni velikosti NS 146 je površina bata, ki prenaša silo, 146 mm2, nazivni pomik bata pa ne presega 0.5 mm.

Mehanska in električna različica sta po želji na voljo z neposredno priključenim sprejemnikom/prikazovalnikom izmerjene vrednosti (kapilarna linija ali adapterločevanje brez izgub”) ter z zunanjo različico. Gre za izjemno robustno konstrukcijo, ki je v skladu z zahtevami geotehničnega inženirstva.

S temi hidravličnimi enotami za merjenje sile se vpenjalne sile na enostaven način zaznajo na glavi sidra in se prenesejo neposredno na zaslon. Enote za merjenje sile se uporabljajo za stalno spremljanje sider in drugih pritrdilnih palic/kabelov. Hidravlične enote za merjenje sile se uporabljajo na področju geotehnologije na različnih področjih. To so gradnja predorov, gradnja mostov in stabilizacija pobočij.

 

Področja uporabe, aplikacije F6148

Gradbeništvo in posebna gradnja, gradnja predora, rudarstvo (površinsko in podzemno), geodetske storitve in gradnja mostov, stabilizacija pobočij, oporni zidovi in izkopi.

Povpraševanje