F6137 hidravlični obročni pretvornik sile WIKA

Iskanje

Šifra: F6137


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

Dokumentacija

  • hod bata  0.5 mm
  • deluje brez napajalne napetosti
  • ohišje in bat iz pocinkanega jekla
  • merilna območja: 0 ... 80 kN do 0 … 700 kN
  • napaka relativne linearnosti ±1.0 % z analognim manometrom, ±0.5 % z digitalnim manometrom ali senzorjem tlaka


Področja:

Opis

F6137 hidravlični obročni pretvornik sile, geotehnične verzije je na voljo v velikosti NS 82 do 700 kN. V povezavi z merilnim ali prikazovalnim instrumentom neposredno prikazuje izmerjene vrednosti ali jih oddaja kot analogne signale. Kombinacija valja in bata, napolnjena s hidravličnim medijem, v jekleni izvedbi s površinskim premazom ali v izvedbi iz nerjavečega jekla (opcija), je osnova sistema za merjenje pritrditvene sile.

Gre za izjemno robustno konstrukcijo, ki je v skladu z zahtevami geotehničnega inženirstva. Za največjo razpoložljivost in lažje vzdrževanje ponujamo priključek, ki omogoča odklop in zamenjavo zunanjih pretvornikov/prikazovalnikov izmerjenih vrednosti v delovnih pogojih brez izgube hidravlične tekočine.

Hidravlične enote za merjenje sile se uporabljajo na področju geotehnologije na različnih področjih, kot so gradnja predorov, gradnja mostov in stabilizacija pobočij.

 

Področja uporabe, aplikacije F6137

Gradbeništvo in posebna gradnja, gradnja predora, rudarstvo (površinsko in podzemno), geodetske storitve in gradnja mostov, stabilizacija pobočij, oporni zidovi in izkopi.

Povpraševanje