F33(01, C1, S1) strižni nosilec WIKA

Iskanje

Šifra: F33(01, C1, S1)


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

  • vgrajeni ojačevalnik
  • dobra ponovljivostpreprosta namestitev
  • merilna območja 0 … 2 kN do 0 … 100 kN
  • na korozijo odporna zasnova iz nerjavečega jekla
  • visoka dolgoročna stabilnost, visoka odpornost na udarce in vibracije


Področja:

Opis

F33(01, C1, S1) strižni nosilectehnologijo tankih plasti do 100 kN je zasnovan za statične in dinamične meritve ter določa strižne sile v številnih aplikacijah.

Pogosto se uporablja za industrijsko tehtanje ter za posebne strojne konstrukcije, avtomatizacijo proizvodnje in odrske sisteme. Poleg tega se uporablja v laboratorijski tehnologiji in procesni industriji za določanje navora. Kot dodatna možnost so na voljo ustrezna tehnična in regionalna dovoljenja.

Izdelan je iz nerjavečega jekla 1.4542 visoke trdnosti, odpornega proti koroziji, katerega lastnosti so še posebej primerne za področja uporabe merilnih celic. Poleg standardnih aktivnih tokovnih in napetostnih izhodov (4 … 20 mA/0 ... 10 V) so na voljo tudi digitalni izhodi (CANopen®), kateri so na voljo kot izhodni signali. Možni tudi redundantni izhodni signali.

Strižni nosilci so del našega certificiranega izdelka ELMS1 za zaščito pred preobremenitvijo (DIN EN ISO 13849-1 s PL d/Kat. 3).

 

Področja uporabe, aplikacije F33(01, C1, S1)

Tehnologija industrijskega tehtanja, gradnja strojev in obratov, avtomatizacija proizvodnje, gradnja gledališča in odra, kemična in petrokemična industrija, tehtanje v varnostnih aplikacijah. 

Povpraševanje