EBI 12-T433 data logger za validacijo in pasterizacijo EBRO

Iskanje

Šifra: EBI 12-T433


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: okvirno 2-3 tedne

 

  • merilno območje : -55 °C … 150 °C
  • točnost T: ±0.5 °C (-55 °C … -40 °C), ±0.2 °C (-40 °C … -0 °C), ±0.1 °C (0 °C … 150 °C)
  • resolucija: 0.01 °C
  • hramba podatkov: 2x 13.920 meritev
  • senzor: Pt1000, A klasa
  • tipalo: fi 3 mm, aksialni (zgoraj) priklop

Loggerji EBI 12-T43 serija sledijo standardom/direktivam:

2014/53/EU, FCM EN 1935/2004, DIN EN 301 489


Področja:

,

Opis

EBI 12-T433 data logger z M5 navojem je namenjen validaciji hrane, zlasti merjenju temperature znotraj in zunaj pločevink. Uporablja se za meritve med validacijo procesov proizvodnje hrane, saj centralni aksialni senzor meri temperaturo v posodi, stranski senzor pa temperaturo zunaj posode. Na podlagi pridobljenih podatkov lahko sklepamo o času izpostavljenosti temperaturi, kar pomaga pri ohranjanju kakovosti hrane. Je zvedba z dvema merilnima kanaloma in  s 3 mm togo temperaturno sondo.

Data logger se ponaša z velikim merilnim območjem, brezžičnim merjenjem ter visoko natančnostjo. Z njim lahko preprosto dokumentirate meritve temperature in s tem zagotovite kakovost živil. Robustna zasnova zagotavlja dolgo življenjsko dobo in enostavno popravilo v primeru okvare.

 

Za koga je primeren EBI 12-T43 

  1. Proizvajalce hrane: EBI 12-T433 je posebej zasnovan za validacijo procesov proizvodnje hrane. Proizvajalci lahko uporabljajo ta data logger za nadzor temperature v posodah, pločevinkah ali drugih embalažah med proizvodnim procesom.
  2. Laboratorije: Laboratoriji, ki se ukvarjajo z analizo in testiranjem hrane, lahko uporabijo EBI 12-T433 za pridobivanje natančnih podatkov o temperaturi med različnimi fazami analize. To jim omogoča, da zagotovijo skladnost in kakovost vzorcev hrane.
  3. Distributerje in prevoznike: EBI 12-T433 je koristen za nadzor temperature med transportom živilskih izdelkov. Distributerji in prevozniki lahko uporabljajo ta data logger za zagotavljanje ustrezne temperature med prevozom, kar je ključnega pomena za ohranjanje svežine in varnosti živilskih izdelkov.
  4. Skladišča: Skladišča hrane lahko uporabijo EBI 12-T433 za nadzor temperature v hladilnih sistemih in skladiščnih enotah. S tem lahko zagotovijo ustrezne pogoje shranjevanja, kar prispeva k dolgi svežini in kakovosti izdelkov.
  5. Hrano na prostem: Organizatorji dogodkov, kot so catering podjetja, restavracije na prostem ali pikniki, lahko uporabijo EBI 12-T433 za nadzor temperature hrane med pripravo in serviranjem. To jim omogoča, da zagotovijo varno in kakovostno hrano za svoje stranke.

 

Tehnične specifikacije

  • merilno območje : -55 °C … 150 °C
  • točnost T: ±0.5 °C (-55 °C … -40 °C), ±0.2 °C (-40 °C … -0 °C), ±0.1 °C (0 °C … 150 °C)
  • resolucija: 0.01 °C
  • hramba podatkov: 2x 13.920 meritev
  • senzor: Pt1000, A klasa
  • način merjenja: neskončno, start/stop, meritve z določenim start-om, začetni start in merjenje do zapolnitve spominskega prostora
  • temperatura hrambe: -20 °C … 70 °C
  • baterija: litijeva, 3.6 V, zamenljivo
  • dimenzije: 48 mm x 24 mm (odvisno od modela)
  • teža: pribl. 90 g
  • ohišje: nerjavno jeklo 316L
  • razred zaščite: IP68
  • merilni interval: 1 s … 24 h
  • certifikat tovarniške kalibracije: -20 °C, 0 °C, 60 °C in 134 °C

 

Standardi in direktive

  • (ES) 1935/2004 – materiali in izdelki, ki pridejo v stik z živili
  • 2014/53/EU – elektromagnetna združljivost opreme

 

Programska oprema

 

Preberite si članke:

 

Ostala poimenovanja: EBI12-T433,  EBI12T433, EBI-12-T433

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…