CTR2000 precizni termometer WIKA

Iskanje

Šifra: CTR2000


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 14 dni

 

Dokumentacija

  • točnost: 0.01 °C
  • 4-žična meritev, neobvezno 3-žična
  • pregled in urejevalnik SMART tipala
  • 2 kanala standardno z 8 dodatnimi kanali
  • temperaturno območje: -200 °C … +962 °C


Področja:

,

Opis

CTR2000 precizni termometer WIKA se uporablja kot referenčni instrument za testiranje, regulacijo in kalibracijo temperaturnih merilnih instrumentov.

CTR2000 precizni termometer ima dve različici meritev: ena različica sprejema samo 4-žične PRT, druga različica pa sprejema tako 3- kot 4-žične PRT.

Digitalni visokozmogljivi 2- ali 8-kanalni, 3- in 4-žični precizni termometri so primerni za uporabo s kalibriranimi in nekalibriranimi tipali Pt100. Odlikujejo jih razširjene funkcije za visoko uporabnost in nizke življenjske stroške.
Pri uporabi kalibriranih tipal s serijo preciznih termometrov CTR2000 lahko izbirate med shranjevanjem kalibracijskih podatkov v pomnilnik v instrumentu ali v lastni priključek SMART tipala. Kalibracijski podatki ostanejo trajno s tipalom v tem priključku, ki ga serija preciznih termometrov CTR2000 takoj prepozna, kar zagotavlja najboljšo točno meritev.

Z vgrajeno kalibracijsko rutino lahko območje instrumenta ponovno kalibrirate z uporabo kalibriranega, sledljivega referenčnega upora. Ta funkcija je zaščitena z geslom. Pri uporabi SMART tipal so bile za območje CTR2000 vključene tudi druge funkcije, kot sta temperaturni nadzorni program in monitor stanja kalibracije.

Temperaturni nadzornik stalno spremlja temperaturo SMART tipal in če se katera od njih uporablja zunaj določenega delovnega območja, se posodobi zapis zgodovine tipala. Na ta način je mogoče na prvi pogled preveriti, ali so bila tipala kdaj uporabljena zunaj umerjenega območja, saj to lahko vpliva na veljavnost njihove kalibracije. Monitor stanja umerjanja s sporočilom na zaslonu opozori, ko je treba SMART tipalo ponovno umeriti.

 

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih pdf. dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije CTR2000

  • precizni termometer za zelo točne meritve temperature v območju od -200 °C … +962 °C
  • samostojni, celovit sistem, primeren tudi za meritve / kalibracije na licu mesta (ON SITE)
  • referenčni instrument za testiranje, prilagajanje in umerjanje (kalibriranje) merilnikov temperature v tovarnah in kalibracijskih laboratorijih

Povpraševanje