CTH7000 prenosni termometer WIKA

Iskanje

Šifra: CTH7000


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 14 dni

 

  • visoka dolgoročna stabilnost
  • stabilnost: < 0.005 °C na leto
  • temperaturno območje: -200 °C … + 962 °C
  • dvojni vhodi za merjenje platinastih termometrov (PRT) in termistorjev, enojne ali diferencialne meritve

Opis

CTH7000 prenosni termometer WIKA se uporablja kot referenčni instrument za testiranje, regulacijo in kalibracijo temperaturnih merilnih instrumentov.

CTH7000 prenosni termometer je visoko zmogljiv dvokanalni termometer za tipala Pt100 in termistorje. Prenosni termometer je korak naprej v točnosti meritev z baterijskim napajanjem.
Izpolnjuje lahko vse potrebe z točnostjo in ločljivostjo, kar je običajno značilno za namizne termometre. Dva vhoda zagotavljata neposredne temperature iz tipala Pt100 ali termistorskih tipal ali pa prikazujeta temperaturno razliko med njimi. Meritve lahko zabeležite neposredno v pomnilnik ali pa uporabite vhod USB za nadzor in beleženje podatkov z računalnikom.
Merilnik temperature prikaže statistično analizo meritev s povprečno vrednostjo, najmanjšo in največjo vrednostjo ter standardnim odklonom.

Ker CTH7000 prikazuje tako upornost kot temperaturo, ga lahko uporabite tudi za kalibracijo enega tipala z drugim. Večina instrumentov zahteva vnos umerjenih podatkov o tipalu v pomnilnik, da se optimizira natančnost meritev, kar lahko pomeni veliko vnosa podatkov, če se tipala redno menjavajo.

S priključkom SMART družbe ASL morate na tipalih podatke shraniti le enkrat – v priključek! Podatki o umerjanju ostanejo trajno v tipalu. Tipalo lahko brez nadaljnjega uporabite tudi na drugem modelu CTH7000. Priključek SMART prihrani čas in zmanjša število napak. Če imate obstoječa kalibrirana ali nekalibrirana tipala, ni težav, saj CTH7000 samodejno zabeleži, ali je tipalo SMART ali normalno.

 

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih pdf. dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije CTH7000

  • samostojni, celovit sistem, primeren tudi za meritve / kalibracije na licu mesta (ON SITE)
  • precizni termometer za zelo natančne meritve temperature v območju od -200 °C … + 962 °C
  • referenčni instrument za testiranje, prilagajanje in umerjanje (kalibriranje) merilnikov temperature v tovarnah in kalibracijskih laboratorijih

 

Povpraševanje