CTD9100-ZERO temperaturni dry-well kalibrator WIKA

Iskanje

Šifra: CTD9100-ZERO


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 14 dni

 

  • poceni
  • enostavno upravljanje
  • majhna teža in kompaktna oblika
  • napajanje: AC 100 … 240 V, 50/60 Hz
  • temperaturno območje: -10 °C … 0 °C … +100 °C


Področja:

,

Opis

CTD9100-ZERO temperaturni dry-well kalibrator WIKA se uporablja za hitro in enostavno testiranje, kalibriranje temperaturnih merilnih naprav.

Vsestranska uporaba
Hitro in preprosto testiranje termometrov je danes “nujno”, ko gre za varnost delovanja strojev in obratov. Prenosni kalibratorji iz družine CTD9100 so posebej primerni za kalibracije na licu mesta (ON SITE) in izjemno prijazni do uporabnika. Zaradi kompaktne zasnove in majhne teže lahko instrumente vzamete s seboj in jih uporabljate skoraj povsod.

Posebna uporaba
Redno spremljanje temperaturnih tipal pomaga zmanjšati število okvar in izpadov proizvodnje.
Ti temperaturni dry-well kalibratorji ne le kalibrirajo, ampak lahko tudi temperirajo. Na enostaven način je mogoče ustvariti trajno temperaturo hladnega spoja in tako poenostaviti umerjanje termočlenov. Izognemo se zapleteni metodi vodnih celic s fiksno točko ter nevarnosti zamrznitve in poškodb pri prevozu.

Kalibrator temperature zmrzovanja ne zagotavlja le ničelne točke v °C, temveč lahko z aktivnim hlajenjem zagotavlja tudi druge testne temperature.

Značilnosti
Ta koncept instrumenta združuje stabilen vir temperature z natančnim merjenjem temperature Pt100, kar omogoča učinkovitejše in krajše umerjanje (kalibriranje) industrijskih temperaturnih tipal.
Zaradi svoje zasnove in nadzora je v bloku dosežena enakomerna porazdelitev temperature. Na podlagi tega lahko temperaturo obravnavamo kot homogeno in ne kot porazdeljeno po sedmih testnih vrtinah. Ta homogena porazdelitev temperature zmanjšuje vplive na merilno negotovost.

Enostavna uporaba
CTD9100-ZERO predstavlja najsodobnejšo tehnologijo glede točnosti meritev, funkcionalnosti in varnega delovanja instrumenta. Delovni položaj je opredeljen kot pokončen, saj se tako doseže optimalna porazdelitev temperature.
Temperaturo kalibracije, ki jo nastavite preprosto z dvema tipkama na krmilniku, je mogoče zelo hitro nadzorovati. Nastavljena temperatura grelnega bloka je prikazana na velikem štirimestnem visokokontrastnem LED-zaslonu. Tako so napake pri branju praktično odpravljene.
Za lažje odčitavanje temperature je zaslon ne le velik, temveč tudi nagnjen za 35°, kar olajša uporabo.

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih pdf. dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije CTD9100-ZERO

  • kaljenje hladnih spojev termočlenov
  • testne mize in kalibracijski laboratoriji
  • enostavno umerjanje termometrov pri 0 °C

Povpraševanje