CTD9100-375 temperaturni dry-well kalibrator WIKA

Iskanje

Šifra: CTD9100-375


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 14 dni

 

  • preprosto upravljanje
  • visoka točnost in stabilnost
  • majhna teža in kompaktna zasnova
  • možnost preverjanja temperaturnih stikal

Opis

CTD9100-375 temperaturni dry-well kalibrator WIKA se uporablja za hitro in enostavno testiranje ter kalibriranje temperaturnih merilnih naprav.

Vsestranska uporaba
Hitro in preprosto testiranje termometrov je danes “nujno”, ko gre za varnost delovanja strojev in obratov.

Prenosni kalibratorji iz družine CTx9100 so posebej primerni za lokalne naloge kalibracije in izjemno prijazni do uporabnika. Zaradi kompaktne zasnove in majhne teže lahko instrumente vzamete s seboj in jih uporabljate skoraj povsod. Za kalibrator modela CTD9100-375, sta značilna predvsem robustna zasnova ohišja in kompaktne dimenzije.

Nova zasnova instrumenta združuje stabilen vir toplote z natančnim merjenjem temperature Pt100. To omogoča še učinkovitejše umerjanje industrijskih temperaturnih tipal. Redno spremljanje temperaturnih tipal pomaga hitro prepoznati okvare in skrajšati izpade.

Enostavna uporaba
Serija kalibratorjev CTD9100 deluje s kovinskimi bloki z nadzorovano temperaturo in zamenljivimi vložki.

Kalibracijsko temperaturo, ki jo nastavite preprosto z dvema tipkama na krmilniku, lahko zelo hitro nadzirate. Nastavljena temperatura ogrevanega bloka je prikazana na velikem, štirimestnem, visokokontrastnem LED-zaslonu. Tako so napake pri branju praktično odpravljene.

Termometre različnih premerov lahko v kalibrator namestite z ustrezno izvrtanimi vložki. Nova zasnova bloka z izboljšano temperaturno homogenostjo na spodnjem območju kalibratorja omogoča manjše merilne negotovosti.

 

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih pdf. dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije CTD9100-375

  • primerno tudi za kalibracijo na licu mesta (ON SITE)
  • testiranje in umerjanje (kalibriranje) merilnih instrumentov za temperaturo
  • referenčni instrument za laboratorije na licu mesta (ON SITE) umerjanja termometrov

Povpraševanje