CPU6000 serija kalibracijskih enot WIKA

Iskanje

Šifra: CPU6000


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 14 dni

 

  • enostavno upravljanje in nastavitev
  • nov koncept kalibracije poenostavlja izdelavo certifikatov
  • patent v postopku, med drugim patent DE št. 102013215351
  • uporablja se lahko tudi z drugimi kalibracijskimi instrumenti in programsko opremo WIKA-Cal
  • pridobitev in samodejna korekcija vseh kritičnih vplivnih dejavnikov za povečanje natančnosti meritev


Področja:

Opis

CPU6000 serija kalibracijskih enot WIKA sestoji iz treh instrumentov (modelov): model CPU6000-W vremenska postaja, model CPU6000-S škatla s senzorjem za uravnavanje tlaka in model CPU6000-M digitalni multimeter. Vsi ti produkti služijo za pridobivanje podatkov o izmerjenih vrednostih, ki so pomembni za certifikate o umerjanju (kalibriranju).

Novi koncept kalibracije poenostavlja izdelavo certifikatov ter povečuje produktivnost in kakovost postopka izdelave certifikatov.

Značilnosti
V kombinaciji s katerim koli tlačnim izenačevalnikom (preizkuševalcem mrtve teže) lahko s programom WIKA-Cal (računalniška programska oprema) določite potrebne mase ali referenčni tlak. Z enostavnim upravljanjem in nastavljanjem je izračun mas ali tlaka lažji. Kalibracijska enota upošteva vse kritične vplivne dejavnike in tako poveča točnost meritev.

Možna je tudi kalibracija merilnikov tlaka z absolutnim tlakom in obratno. Z vgrajenim napajalnikom napetosti in funkcijo multimetra je mogoče preprosto umerjati pretvornike tlaka. Vremensko postajo in digitalni multimeter lahko uporabljate tudi neodvisno od kalibracije tlačnih izenačevalcev z drugimi kalibracijskimi instrumenti in programsko opremo WIKA-Cal. Tako je mogoče izboljšati obstoječe sisteme samodejnega umerjanja.

Programska oprema in izdelava potrdil
Potrdilo se izdela v povezavi s programsko opremo WIKA-Cal. Za povezavo z računalnikom je na voljo vmesnik USB.

Vremenska postaja, model CPU6000-W

CPU6000-W zagotavlja izmerjene vrednosti, kot so atmosferski tlak, relativna vlažnost in temperatura okolja v laboratorijskem okolju. Programska oprema WIKA-Cal samodejno dokumentira izmerjene vrednosti v ustreznem poročilu o testu in jih shrani v bazo podatkov. Poleg tega se s to programsko opremo izmerjene vrednosti uporabljajo skupaj s tlačnimi izenačevalniki (merilniki mrtve teže) za izračun mas.

Ohišje senzorja za uravnavanje tlaka, model CPU6000-S

CPU6000-S meri temperaturo bata in prikazuje plavajoči položaj mas. Senzor je nameščen neposredno na tlačni izenačevalnik (tester mrtve teže) in služi za doseganje najvišje točnosti z enim samim tlačnim izenačevalcem (tester mrtve teže).

Digitalni multimeter, model CPU6000-M

CPU6000-M opravlja funkcijo digitalnega multimetra in napajalne enote, kadar je treba kalibrirati elektronske pretvornike tlaka. CPU6000-M testne elemente napaja z enosmernim tokom 24 V in meri napetostne in tokovne signale. Poleg tega je mogoče digitalne senzorje tlaka, kot sta model CPT61X0 in model D-10, priključiti neposredno prek vmesnika RS-232.

 

 

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih pdf. dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije CPU6000

  • beleženje podatkovpomembnih za certifikat
  • kalibracija merilnih instrumentov za merjenje tlaka z referencami absolutnega tlaka in obratno
  • enostavno umerjanje (kalibriranje) pretvornikov tlaka s funkcijo napajanja napetosti in multimetra
  • določitev potrebnih mas ali referenčnega tlaka za kalibracijo s tlačnimi izenačevalniki (testerji za merjenje lastne teže)

Povpraševanje