CPT6140 visokohitrostni tlačni senzor WIKA

Iskanje

Šifra: CPT6140


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 14 dni

 

  • točnost: do 0.025 % IS-50
  • območje merjenja: od -1 … +400 barov
  • odzivni čas izhodnega načina 250 Hz (4 ms)
  • izhodni način pretakanja v formatu IEEE-754


Področja:

,

Opis

CPT6140 visokohitrostni tlačni senzor WIKA je vgrajen v instrumente OEM, npr. v kalibratorje tlaka, pretoka ali vlage, ali v vse instrumente, kjer je potrebna hitra meritev.

CPT6140 visokohitrostni tlačni senzor je nastavljen na način pretočnega izhodnega signala v formatu IEEE-754 in uporabniku ne omogoča pošiljanja ukazov ali poizvedb v svojem izvirnem načinu. Uporablja se kot referenčni senzor tlaka v avtomatizirani proizvodnji instrumentov za merjenje tlaka ali kalibracijskih stojal. Zaradi visoke točnosti, hitrosti odčitavanja in dolgoročne stabilnosti je CPT6140 posebej primeren za uporabo v vetrovnikih, tlačnih komorah ali pri preskusih puščanja in porušitve. Zaradi teh lastnosti je dragoceno orodje v meroslovju, hidrologiji, oceanografiji ter letalski in vesoljski industriji.

Funkcije
Model CPT6140 ima standardni vmesnik RS-232 in dodatni vmesnik RS-485. Senzor je mogoče konfigurirati za merilni in absolutni tlak za katero koli merilno območje znotraj določenih meja.
S časom ponovne kalibracije 180 ali 365 dni (odvisno od izbrane natančnosti) in visoko ločljivostjo 6 števk je CPT6140 dovolj prilagodljiv za uporabo v najrazličnejših aplikacijah.

Kompaktna zasnova
Zaradi robustne in kompaktne zasnove je senzor tlaka mogoče preprosto vgraditi v 48.26 cm omaro. S kombinacijo zunanjega in notranjega navoja je vedno mogoča hitra in varna montaža, zato ni potrebno dodatno tesnjenje.

 

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih pdf. dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije CPT6140

  • preizkusna tehnologija
  • kalibracijska tehnologija
  • aplikacije za puščanje in razbijanje
  • laboratoriji in vzdrževalne delavnice

 

Programska oprema

Vse funkcije lahko nadziramo s programsko opremo na povezavi.

Povpraševanje