CPG-KITH pnevmatski servisni komplet WIKA

Iskanje

Šifra: MAN-CPG-KITH


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Product Documents

  • jasno in preprosto upravljanje
  • hidravlična različica do 700 barov (10.000 psi)
  • referenčni model instrumenta CPG1500 z 0.05 % FS
  • preskušanje in nastavitev manometrov, tlačnih senzorjev, tlačnih stikal ali varnostnih ventilov


Področja:

,

Opis

CPG-KITH pnevmatski servisni komplet WIKA se uporablja za servisiranje, kalibracijo tlaka plinskih in tekočih medijev.

Obseg uporabe
Pnevmatski servisni komplet CPG-KITH je idealno orodje za hidravlično preskušanje, nastavitev in kalibracijo mehanskih in elektronskih merilnikov tlaka s primerjalnimi meritvami ali za nastavitev tlačnih stikal. Ti in drugi testi se lahko hitro in zanesljivo izvedejo v laboratoriju ali delavnici ali na kraju samem na merilnem mestu. S servisnim kompletom so servisi in vzdrževanje bolj popolni, varnejši in prilagodljivejši. Komplet je visokokakovostne obdelave, priročen in robusten, primeren pa je tudi za servisno uporabo.

Komponente
Servisni komplet je sestavljen iz hidravlične ročne preizkusne črpalke za generiranje določenega preskusnega tlaka in izredno natančnega modela natančnega digitalnega merilnika tlaka CPG1500 kot referenčnega instrumenta. Kot tlačni medij se uporablja zrak. V preskusnem primeru so na voljo tudi različni priključni adapterji. Vse komponente so skrbno shranjene v ohišju in zaščitene za notranji prevoz.

Preprosta funkcija
Če preskusni izdelek in model natančnega digitalnega merilnika tlaka CPG1500 povežete s preskusno črpalko, bo na sprožitev črpalke na oba instrumenta deloval enak tlak. S pomočjo ventila za fino nastavitev se preskusni tlak natančno nastavi. S primerjavo dveh izmerjenih vrednosti pri kateri koli dani vrednosti tlaka lahko izvedemo preverjanje natančnosti in / ali nastavitve preskušenega instrumenta za merjenje tlaka.

Programska oprema WIKA-Cal
Zbrani podatki iz zapisovalnika podatkov digitalnega merilnika tlaka se lahko brezžično prenesejo v program za umerjanje WIKA-Cal za nadaljnjo oceno. WIKA-Cal poleg kalibracije, ki jo podpira računalnik, ponuja tudi upravljanje kalibracije in podatkov o instrumentih v zbirki podatkov SQL. Za prenos podatkov je na voljo vmesnik WIKA-Wireless.

Pogosta uporaba CPG-KITP

  • naftna in plinska industrija
  • objekti za vzdrževanje in servis
  • preproste kalibracije neposredno na mestu
  • podjetja za kalibracijo in storitvena industrija

ELPRO poimenovanje: MAN-CPG-KITH

Povpraševanje