CPC8000-H precizni visokotlačni krmilnik WIKA

Iskanje

Šifra: CPC8000-H


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 14 dni

 

  • točnost: do 0.01 % FS
  • območja tlaka: do 1.600 barov
  • krmilna stabilnost: 0.005 % FS
  • tlačni medij: hidravlično olje ali voda
  • zamenljivi senzorji referenčnega tlaka


Področja:

, ,

Opis

CPC8000-H precizni visokotlačni krmilnik WIKA se uporablja kot delovni standard za samodejno testiranje ali kalibracijo vseh vrst merilnikov visokega tlaka zaradi visoke točnosti in stabilnosti nadzora. Tudi ciklični testi tlačne obremenitve so idealna področja uporabe, ker je visokotlačni krmilnik vzdržljiv in zanesljiv.

Zraven napetostnega napajalnika je za delovanje visokotlačnega krmilnika potreben le čist, suh stisnjen zrak za pnevmatski krmilni krog. Kot tlačni medij na izhodni strani lahko uporabimo hidravlično olje ali vodo (ali druge medije na zahtevo).

Dizajn
CPC8000-H precizni visokotlačni krmilnik je sestavljen iz dveh komponent, regulatorja tlaka CPC8000-HC in hidravličnega modula CPC8000-HM z referenčnimi senzorji tlaka. Hidravlični modul je na voljo v dveh izvedbah: nizkotlačna izvedba s tlačnim območjem 5 … 700 barov in visokotlačna izvedba s tlačnim območjem 20 … 1.600 barov, vsak z ustreznimi referenčnimi senzorji tlaka.

Celoten sistem visokotlačnega krmilnika je na voljo v obliki prenosnega vozička ali pa je vgrajen v 48.26 cm stojalo. Senzorje lahko spreminjate na sprednji strani hidravličnega modula, ne da bi morali krmilnik odstraniti iz vozička ali stojala.

Funkcionalnost
Želeno vrednost tlaka iz visokotlačnega krmilnika hitro in enostavno uravnavamo s pomočjo svojega specializiranega nadzornega regulatorja. Velik zaslon na dotik in preprosta intuitivna navigacija po meniju olajšata uporabo. Poleg tega veliko število jezikov menijev poveča mednarodne aplikacije.

Vse potrebne informacije, kot so trenutno izmerjena vrednost in nastavljena vrednost, so na enem zaslonu. Izmerjene vrednosti se lahko prikažejo tudi v drugih tlačnih enotah. Mogoče ga je daljinsko upravljati prek več serijskih vmesnikov. Poleg tega je na voljo širok spekter ukaznih naborov emulacije za druge krmilnike tlaka.

 

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih pdf. dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije CPC8000-H

  • nacionalni inštituti in ustanove
  • kalibracijska in servisna podjetja
  • laboratoriji za raziskave in razvoj
  • proizvajalci pretvornikov in manometrov
  • industrija (laboratorij, delavnica in proizvodnja)

 

Programska oprema

Vse funkcije lahko nadziramo s programsko opremo na povezavi.

Povpraševanje