CPA8001 set za testiranje zračnih podatkov WIKA

Iskanje

Šifra: CPA8001


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 14 dni

 

Dokumentacija

  • krmilna stabilnost: 0.001 % razpona
  • točnost: do 0.009 % IS-50 (IntelliScale)
  • velik barvni zaslon na dotik z vsemi potrebnimi informacijami
  • zamenljivi referenčni senzorji, ki jih je mogoče spreminjati s sprednje strani


Področja:

Opis

CPA8001 set za testiranje zračnih podatkov WIKA se lahko uporablja za umerjanje (kalibracijo) analognih višinomerov, kazalnikov hitrosti vzpenjanja in merilnikov hitrosti ter digitalnih senzorjev ali računalnikov za zračne podatke.
Zaradi modularne strukture modela CPA8001, zagotavlja največjo možno prilagodljivost pri sestavljanju v skladu z zahtevami strank. Posebej je zasnovan za kalibracijo merilnih instrumentov letalske in vesoljske tehnologije.

Dizajn
CPA8001 set za testiranje zračnih podatkov je na voljo kot namizni instrument ali kot enota za pritrditev v 48.26 cm omaro. Instrument je opremljen z dvema krmilnima enotama z referenčnim senzorjem tlaka CPR8001.
Senzor lahko zamenjate na sprednji strani, ne da bi morali izvzeti celoten krmilnik (npr. iz kalibracijske naprave).

Funkcionalnost
Velik zaslon na dotik visoke ločljivosti skupaj z intuitivno in uporabniku prijazno navigacijo po menijih zagotavlja največje udobje pri uporabi preskusnega kompleta za podatke o zraku. Navigacija po meniju je na voljo v več jezikih.

Na velikem zaslonu na dotik lahko na enem zaslonu najdete vse potrebne informacije, kot so trenutna izmerjena vrednost in nastavljene točke za višino, višinsko stopnjo, hitrost in pospešek. Po želji lahko izmerjene vrednosti prikažete tudi v drugih enotah tlaka. Poleg tega lahko uporabnik z uporabo menija instrumenta enostavno ustvari obsežne testne programe.

Krmilnik je mogoče daljinsko upravljati prek serijskih vmesnikov. V ta namen je na voljo širok nabor emulacij nabora ukazov drugih instrumentov ADTS (air data test set).

Celoviti sistemi za testiranje in umerjanje
Za komunikacijo z drugimi instrumenti so na voljo vmesniki IEEE-488.2, RS-232, USB in Ethernet, zato je instrument mogoče vključiti v obstoječe sisteme.

 

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih pdf. dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije CPA8001

  • kalibracija zračne hitrosti
  • vojaški, komercialni, helikopter
  • laboratoriji za raziskave in razvoj
  • kalibracija nadmorske višine in višine
  • kalibracija računalnikov za podatke o zraku

 

Povpraševanje