A2G-15 diferenčni manometer z izhodnim signalom za prezračevanje in klimatizacijo WIKA

Iskanje

Šifra: MAN-A2G-15


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

  • na voljo kot vgrajena ali dodatna različica
  • preprosta in hitra montaža prek okvirja z navojem
  • ločena konstrukcija merilne komore in razstavnega prostora
  • električni izhodni signal DC 0… 10 V (3-žilni) ali 4… 20 mA (2-žilni)
  • vgrajen tesnilni element za neposredno namestitev v prezračevalni kanal ali armaturno ploščo


Področja:

Opis

A2G-15 diferenčni manometer z izhodnim signalom za prezračevanje in klimatizacijo WIKA se uporablja pri merjenju tlaka plinskih in tekočih medijev.

Senzorji diferenčnega tlaka iz družine izdelkov DELTA se v glavnem uporabljajo za nadzor nizkih diferenčnih tlakov, kjer obstajajo visoke zahteve glede enostranskega nadtlaka in statičnega tlaka.

Tipični trgi za senzorje diferenčnega tlaka so ladjedelništvo, tehnologija ogrevanja procesov, industrija ogrevanja, prezračevanja in klimatizacije, industrija vodnih in odpadnih voda ter gradnja strojev in naprav. Za te je glavna naloga merilnih instrumentov nadzor filtrov, kompresorjev in črpalk.

Kjer koli je potreben prenos signala in je hkrati treba lokalno prikazati diferenčni tlak, DELTA-trans najde svojo uporabo.

Elektronski kotni dajalnik, preizkušen v avtomobilskih aplikacijah, ki so kritične za varnost, določa položaj kazalne gredi – je brezkontaktni senzor in je zato popolnoma brez obrabe in trenja. Iz tega izhaja električni izhodni signal, sorazmeren tlaku, npr. Proizvaja se 4 … 20 mA, ki nato odda signal v kontrolno sobo. Poleg tega lahko električno ničelno točko nastavite ročno.

Pogosto je v teh aplikacijah poleg prikaza diferenčnega tlaka pomemben tudi trenutni delovni tlak. Zaradi tega je v senzor diferenčnega tlaka DELTA-trans standardno vgrajena indikacija delovnega tlaka z izhodnim signalom.

Lokalna, lahko berljiva mehanska zaslona ne potrebujeta napajanja in omogočata hkratno odčitavanje delovnega in diferenčnega tlaka. Poleg tega to prihrani na dodatnem merilnem in tesnilnem mestu, s čimer se zmanjšajo dodatni stroški za cevovode in montažo.

Robustno aluminijasto ohišje in neprepustno okno omogočata dolgo življenjsko dobo izdelka, tudi v težkih pogojih okolja. To zagotavlja, da instrument ne ogroža in je odporen na zunanje mehanske vplive.

Nova in funkcionalna zasnova dopolnjuje videz senzorja diferenčnega tlaka.

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih .pdf dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije A2G-15

  • nadzor tlaka za ventilatorje
  • nadzor diferenčnega tlaka za filtre
  • nadzor nadtlaka za čiste prostore in tudi nadzor nad in nadtlaka v laboratorijih in operacijskih sobah

 

ELPRO poimenovanje: MAN-A2G-15

 

 

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…