990.50 tlačni vmesnik s higienskim priključkom WIKA

Iskanje

Šifra: 990.50


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: okvirno 3-4 tedne

 

  • območje tlaka: od 0 bar … 0.6 bar do 0 bar … 70 bar (odvisno od vrste procesnega priključka)
  • priključek NEUMO BioConnect®
  • hitro čiščenje merilnega mesta, brez ostankov
  • primerno za SIP (sterilizacija na mestu) in CIP (čiščenje na mestu)
  • EHEDG certifikat
  • 3-A higienski standard


Področja:

Opis

990.50 tlačni vmesnik s higienskim priključkom (membranski separator) ščiti instrumente za merjenje tlaka v aplikacijah z zahtevnimi mediji. Tlačni vmesnik vpliva na ločevanje instrumenta in medija.

Z združevanjem merilnih instrumentov in tlačnih vmesnikov lahko izpolnimo tudi najtežje merilne zahteve. Tlak se prenaša na merilni instrument preko sistema polnilne tekočine, ki je znotraj sistema tlačnih vmesnikov. Za izpolnjevanje zahtev kupcev je na voljo široka paleta dizajnov, materialov in sistemskih polnil. Vrsta procesne povezave (navojna, prirobnična ali higienska) in osnovni način izdelave sta pomembni merili pri diferenciranju proizvodov.

990.50 je še posebej primeren za izpolnjevanje visokih standardov v sanitarnih aplikacijah. Preko priključka NEUMO BioConnect® omogoča higiensko integracijo merilnih naprav v cevovode. Izpolnjuje vse zahteve glede higienskega dizajna in ima EHEDG certifikat. Sistemi tlačnih vmesnikov so odporni proti temperaturam čistilnih hlapov, ki se pojavljajo v SIP postopkih (sterilizacija na mestu), in s tem zagotavljajo higienski priključek med tlačnim vmesnikom in medijem. Tlačni vmesnik se lahko pritrdi na merilni instrument z neposrednim priključkom, pri visokih temperaturah pa preko hladilnega elementa ali s pomočjo gibljive cevi.

WIKA ponuja različne rešitve pri izbiri materiala, pri čemer sta zgornji del in membrana izdelana iz istih materialov. Standardni material je nerjaveče jeklo, drugi posebni materiali so na voljo na zahtevo.

Tlačni vmesniki se uporabljajo skupaj z merilniki tlaka. Več o tlačnih vmesnikih si lahko preberete tukaj.

 

Področja uporabe, aplikacije 990.50

  • proizvodnja hrane in pijače
  • farmacevtska industrija, biotehnološka industrija, proizvodnja učinkovin
  • proizvodnja osnovnih aseptičnih materialov v kemični industriji

 

Programska oprema

Vse funkcije 990.50 lahko nadziramo s programsko opremo Diaphragm Seal Calculation Software.

Povpraševanje