2220 5800 vbodno temperaturno tipalo za živilsko industrijo s silikonskim držalom

Iskanje

Šifra: 2220 5800


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 3 - 5 dni
Dobavni rok: do 1 tedna

merilno območje: -50 … 180 °C
zaščita senzorja: IP67

rotronicELPRO


Področja:

Opis

2220 5800 vbodno temperaturno tipalo za živilsko industrijo s silikonskim držalom je v osnovi klasično vbodno temperaturno tipalo. Njegova posebnost je v materialih, ki so v celoti primernih za živilsko industrijo, posebnem silikonskem držalu in posebni izvedbi tesnjenja proti senzorju.

Smisel silikonskega držala napram kovinskemu je v uporabi v pasterizacijskih in sterilizacijskih postopkih v živilski industriji (npr. pasterizacija barjenih mesnih, merjenje središčne temperature), kjer operater pogosto rokuje s tipalom (ga namešča, prestavlja). Medetem ko se kovinsko držalo močno segreje, se silikonsko ne. Omogočen je tudi fleksibilnejši prehod med togim tipalnim in kabelskim delom, kar dodatno olajša rokovanje.

Izvedbe

Same izvedbe vedno prilagodimo željam uporabnika:

  • premer
  • dolžina in oblika ročajev
  • poljubne dolžine priključnega kabla
  • izvedemo po vaši meri

Prilagoditev ne pomeni, da se plača kaj več. Te izvedbe se izdelujejo vedno po naročilu in se lahko zelo prilagodijo, tudi v različne cenovne okvirje. Najpomembnejši je rezultat, zanesljivost in dolga življenjska doba.

Kalibracija

Temperaturna tipala vam lahko po izdelavi še kalibriramo in tako dobavimo z akreditiranim kalibracijskim certifikatom.

Po meri

Vsa temperaturna tipala lahko izdelamo po vaših željah in zahtevah. Na spletnih straneh so predstavljene najpogostejše izvedbe, v praksi se v glavnem izvaja proizvodnja po naročilu. Pokličite nas ali nam pišite, na osnovi vaših zahtev procesa vam bomo pomagali določiti/izbrati najustreznejšo izvedbo za vas. Standardni dobavni rok je 5 delovnih dni, možne so nujne izvedbe v roku 24 h (urgenca).

Temperaturna tipala imajo 5 letno garancijo proizvajalca in so narejena v Sloveniji. 

 

Prosimo pokličite na 02 62 96 720, da se dogovorimo za vam ustrezno izvedbo.

 

Ostala poimenovanja: 22205800, 2220_5800, 2220-5800

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…