Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal.Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

ELPRO LEPENIK članstvo v SBC

ELPRO LEPENIK s ponosom sporočamo, da smo postali člani elitnega kluba SBC najuspešnejših slovenskih podjetnikov

Klub slovenskih podjetnikov SBC (Slovenian Business Club), ustanovljen leta 2014, povezuje odlične slovenske podjetnike, ki z lastnimi idejami in trudom razvijajo vrhunska podjetja, obenem pa si želijo, da bi bila Slovenija bolj podjetna.

Najvišji organ SBC Kluba slovenskih podjetnikov je skupščina, ki jo sestavljajo vsi člani SBC (365 članov, podatek za december 2022). Skupščina voli tako predsednika kluba kot člane upravnega odbora. Aktualni predsednik kluba g. Joc Pečečnik (Interblock) je bil izvoljen na skupščini leta 2021. Sledita mu podpredsednika g. Igor Akrapovič (Akrapovič) in g. Jure Knez (Dewesoft).


Članstvo SBC, slovenski uspešni podjetniki, uspešna slovenska podjetja, najboljša slovenska podjetja, najboljši slovenski podjetniki, firme Slovenije, podjetja Slovenije, slovenske firme, član SBC, člani SBC, član slovenskega podjetniškega kluba, slovenski podjetniki klub, ELPRO LEPENIK člani podjetniškega kluba, članstvo v klubu uspešnih podjetnikov, kredibilna podjetja, uspešno poslovanje, najuspešnejše organizacije, prednosti članstva SBC
Slika: SBC logo

Poslanstvo in vizija SBC

Poslanstvo SBC je združevanje uspešnih lastnikov slovenskih podjetij, ki so do poslovnih rezultatov prišli na pošten način s svojo lastno idejo ali kot nasledniki družinskih podjetij in z lastnim trudom. Člani združenja so politično neodvisni, niso pravnomočno obsojeni in imajo poravnane vse obveznosti do države.

Vizija SBC je postati družbeno najbolj prepoznaven klub, ki z zgledom poštenega podjetništva spreminja dogajanje v slovenski družbi.

Prizadevanja SBC

ZA izboljševanje poslovnega okolja v Sloveniji (Program ZA prodorno Slovenijo za mandat 2018-2022).

ZA prepoznavnost in ugled kluba ter posledično poštenega podjetništva v Sloveniji (letni SBC Forum, SBC Akademija, SBC Webinarji, sodelovanje v medijsko izpostavljenih projektih).

ZA gojenje ˝gentleman˝ kulture med člani (spodbuja se preko različnih aktivnosti kluba, z mreženjem na srečanjih članstva in drugih aktovnostih kluba).

ZA pospeševanje mednarodnega delovanja (povezovanje s sorodnimi klubi, že vzpostavljeno sodelovanje SBC – Kluba slovenskih podjetnikov z največjim nemškim združenjem za mala in srednja podjetja – BVMW, Nemčija in sosednje države).

ELPRO LEPENIK članstvo v SBC

ELPRO LEPENIK članstvo v SBC predstavlja odlično priložnost za še bolj produktivno sodelovanje s predstavniki slovenskega podjetniškega prostora, kot tudi širjenje poslovnih obzorij in izmenjavo uspešnih delovno poslovnih praks. Slednje vpliva na ugled, razvoj, kredibilnost ter zaupanje vseh vključenih v proces.

Avtorica: Katarina Žunko, vir: SBC. Januar 2023

Pokličite nas!

Telefon: +386 2 62 96 720.

Za mnenja in razlage sta vedno na voljo:

  • strokovnjak za meritve: Zoran Lepenik
  • strokovnjakinja za temperaturne meritve: Aleksandra Lepenik

Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam:
[email protected]